Süper yıldızlar süper heyecan

Süper Lig’de 68 günlük hasret bugün sona erecek. 60. sezon bu akşam oynanacak Başakşehir-Bursa maçıyla start alacak... Yaptıkları flaş transferlerle dikkatleri çeken 4 büyükler ve Başakşehir'in vereceği şampiyonluk mücadelesi nefesleri kesecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ağustos 2017 Güncelleme 11 Ağustos 2017, 01:10
Süper yıldızlar süper heyecan

İÇİNDEKİLER

Şükür kavuşturana!.. Süper Lig'de hasret sona erecek, futbol şöleni 68 günlük aranın ardından start alacak. 60. sezonun ilk maçında Medipol Başakşehir ve Bursaspor kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele saat 21.45'te başlayacak. Süper Lig'de 2017-18 sezonuna son iki yılın şampiyonu Beşiktaş yine çok iddialı giriyor. Siyah- Beyazlılar, Süper Kupa maçında Konyaspor'a kaybetse de süper yıldızları, Negredo, Pepe ve Lens gibi flaş transferleriyle en büyük favori durumunda... Aykut Kocaman yeniden göreve getiren Fenerbahçe de 3 yıllık şampiyonluk hasretine son vermeyi hedefliyor. Kadrosunu Valbuena, Soldado, Dirar ve Mehmet Ekici gibi yıldızlarla takviye eden Kanarya, Giuliano'yu da bitirmek üzere.

TRANSFER ŞAMPİYONU GALATASARAY!
Son iki sezonda büyük hayal kırıklıkları yaşayan Galatasaray ise transfer şampiyonu olarak dikkatleri çekti. Gomis, Belhanda, Fernando ve Ndiaye gibi yıldızları alan Cimbom'da yenilenen kadronun nasıl bir performans göstereceği merak konusu. 50. yılında çok iddialı bir kadro kuran Trabzonspor da şampiyonluk kovalayacak. Bordo-Mavililer'in en büyük kozları Yusuf, Burak ve Kucka olacak.

​BAŞAKŞEHİR SEZONUN GİZLİ FAVORİSİ
Abdullah Avcı yönetiminde harika bir sezonu geride bırakan Başakşehir ise sezonun gizli şampiyonluk favorisi konumunda... Çok önemli transferler yapan Başakşehir, Brugge maçlarındaki futboluyla da herkese korku saldı... Ayrıca Eto'o ve Menez gibi yıldızlarıyla Antalyaspor, Le Guen yönetimindeki Bursaspor ve Süper Kupa şampiyonu Konyaspor sezon öncesi iddialı takımlar olarak gözüküyor.

2 ŞEHİR, 18 TAKIM, 283 GÜN, 306 MAÇ
Türkiye 'nin 12 ilinden 18 takım, 283 gün sürecek toplam 306 maçlık sezonda, yeni transferlerle güçlendirdikleri kadrolarıyla belirledikleri hedeflere ulaşmaya çalışacak. 2017-2018 sezonu bugün başlayıp, 24 Aralık'ta yapılacak 17. hafta maçlarıyla devre arası tatiline girecek. İkinci yarı 19 Ocak'ta start alacak.