Gerekirse iki forvet alırız

“Transfer çalışmalarımız sürüyor. Gerekirse 1 değil, 2 forvet alırız. Sınır yok. Bir de 10 numara arıyoruz. Taraftarlarımız 1-2 gün daha sabretsin” "Lima'yı kulübü satmıyor. Ben Arfa ise PSG'den '13 milyon Euro'luk alacağımı tahsil etmeden bir yere gitmem diyor' beklemedeyiz..."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ağustos 2017 Güncelleme 09 Ağustos 2017, 04:12
Gerekirse iki forvet alırız

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, dün NTV Spor'da yayınlanan "%100 Futbol" isimli programıncanlı yayın konuğu oldu. Birçok konuda önemli açıklamalar yapan Aziz Yıldırım, iki hafta içerisinde 4 transferi bitireceklerini söyledi. Yıldırım, "Bu hafta iki oyuncuyu açıklarız. Tahminimce önümüzdeki hafta da iki futbolcuyu kadromuza katmış oluruz" dedi. Önceliklerinin golcü transferi olduğunu da belirten Yıldırım, "Gerekirse 1 değil, 2 forvet alırız. Sınır yok. Bir de 10 numara arayışı içindeyiz. Ben Arfa'nın kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi var. 13 milyon Euro da alacağı olduğunu iddia ediyor ve bunu tahsil etmeden gelmem diyor. Bu sorunun çözlümesini bekliyoruz. Brezilyalı Lucas Lima'yı ise kulübü satmak istemedi" diye konuştu.

ÇOK İSTESEYDİK JEREMAIN LENS'İ ALIRDIK
Yıldırım açıklamalarına şöyle devam etti: "Lens 2,3 milyon Euro alıyordu, 2,7 milyon Euro önerdik. Bizden 4 milyon Euro istedi başta, 3 milyon Euro'ya indi. Kulübünü ikna etsek alabilirdik. Advocaat'ın bize verdiği rapor var, 'Kısa süreli alırsanız, alın, uzun dönemli sorun yaşayabilirsiniz' diye. Biz çok isteseydik Lens'i alırdık. Ozan Tufan'a teklif geldiği söyleniyor. Bize böyle bir teklif gelmedi"

VAN PERSIE'NİN SAKATLIĞI BİZDEN GİZLENDİ
"Van Persie'de hayal kırıklığımız yok. Sakatlığından dolayı maalesef oynayamadı. Şu anda elinden geleni yapıyor. Van Persie gelmeden önce sakatmış. O dönemki İtalyan menajer Terraneo bizden saklamış raporları. Sonradan öğrendik. Aykut Kocamanda ona çok güveniyor. Bu sene taraftarlarımıza da büyük iş düşüyor. 35 bin seyirci ortalamasıyla bu seneyi götüreceğimizi düşünüyorum"

ELJIF ELMAS'I 26 KULÜP İSTİYORDU
"Yanılmıyorsam 26 kulüp, Eljif Elmas'ın peşindeydi. Basketbolcumuz Pero Antic de olmak üzere araya girdiler ve bu çocuğu buraya getirdik. Ajax, Manchester City, Avrupa'nın her yerinden bu çocuğun istendiğini biliyorduk. Büyük bir cevher. Aykut hoca da çok beğeniyor. Çok büyük paralara satılabilecek bir isim"

OĞUZ KAAN'A 5 MİLYON EURO VERDİLER
"Altyapıdan çıkan oyuncumuz Oğuz Kaan Güçtekin için Manchester City, 5 milyon Euro teklif etti. Buna rağmen satmadık. Bu sezon ilk 11'de oynarsa kimse şaşırmasın. 8 numarada oynuyor. Biz de Avrupa'dan iki genç oyuncu almak istiyoruz. Bonservisleri 7-8 milyon Euro civarı. Wan der Wiel de gitmek istiyor, takım arayışında. Hocamız da kendisinden gidene kadar faydalanma gayretinde"

KADIKÖY'Ü TERK ETMEYİZ
Aziz Yıldırım, Ülker Stadı'nın Kadıköy'den taşınacağı iddialarına, "Kadıköy bizim yuvamız. Oradan çıkmayız" diye cevap verdi.

AYKUT KOCAMAN KENDİSİNİ GELİŞTİRDİ
Yıldırım takımın teknik direktörü Aykut- Kocaman için "Kendisini çok geliştirdi. Eskisinden çok farklı " dedi.