Stoperde sona doğru

Pepe, Negredo ve Lens ile güçlenen Beşiktaş stopere Gary Medel, Gustavo Gomez ve Miranda’dan birini bitirecek. Şilili yıldız Medel, diğer adaylardan bir adım daha önde...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ağustos 2017 Güncelleme 08 Ağustos 2017, 00:00
Stoperde sona doğru

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş stoper transferi için artık gün sayıyor. Siyah-Beyazlılar, Inter'in stoperi Gary Medel ve Miranda, Milan'ın Paraguaylı defans oyuncu Gustavo Gomez'den birini renklerine katacak.

BİR MİLYON FARK
Bu isimlerden Gary Medel'in ismi öne çıkıyor... Beşiktaş Yöneticisi Erdal Torunoğulları, Medel için Şili basınına açıklamalarda bulundu. El Mercurio Gazetesi'ne konuşan Torunoğulları "Gary Medel'in transferini kısa sürede bitirmek istiyoruz. Şili Milli Takımı için önemli bir oyuncu ve Inter'de harika bir süreç geçirdi" ifadelerini kullandı. Öte yandan İtalyan La Gazetta dello Sport'un haberine göre, Beşiktaş'ın yaptığı teklif ile Inter'in Medel için istediği rakam arasında 1 milyon Euro'luk fark kaldı. Beşiktaş ile anlaşan Medel'in ise yıllık 2.5 milyon Euro'luk ücreti kabul ettiği belirtildi.

TRABZON DA ONU iSTiYOR
Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Medel, Trabzon'un da transfer listesinde. Fırtına, yüksek maliyeti nedeniyle ondan vazgeçti.

iNGiLiZLER'DEN PEREIRA iDDiASI
İngiliz Gazetesi The Sun, Beşiktaş'ın Manchester United'ın Brezilyalı 10 numarası Andreas Pereira ile ilgilendiğini yazdı. Pereira 21 yaşında. Bilindiği gibi Siyah-Beyazlılar, Talisca için Benfica ile kriz yaşıyor.