Bodrum’da Terim’le başbaşa

Sarı-Kırmızılılar’da Başkan Dursun Özbek, sezona Fatih Terim ile başlamakta kararlı.. . Patron Özbek, İmparator için Bodrum’a uçtu... Birkaç gün burada Fatih Terim ile görüşme yapacak Özbek'in tecrübeli teknik adamı ikna etmek için yoğun bir çaba sarfedeceği öğrenildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ağustos 2017 Güncelleme 06 Ağustos 2017, 02:08
Bodrum’da Terim’le başbaşa

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Bodrum'a hareket etti. Fatih Terim'in tatil yaptığı Bodrum'a giden Özbek'in burada İmparator ile birkaç gün görüşeceği öğrenildi. Başkan Özbek, her ne kadar 'Tatil için Bodrum'a gidiyorum' dese de gerçek farklıydı. Sezona İmparator ile başlamak isteyen Özbek'in Terim'in isteklerini kabul edeceği öğrenildi. Mayıs ayındaki seçim öncesinde maliyetli bir takım oluşturan Özbek'in takımı güvenilir bir hocaya teslim etmek istediği biliniyor. Galatasaray tarihinin en başarılı teknik adamı Fatih Terim'i takımın başına getirmekte kararlı olan Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek'in 'Terim'i kesinlikle istemiyorum' demesine karşın Bodrum'a gittiği bildirildi.

BU TAKIMI SEN AYAĞA KALDIRIRSIN
Dursun Özbek'in Fatih Terim ile görüşmesinde, "Hocam iyi kadro kurduk. Üst düzey oyuncular aldık. Bu takımı sadece sen idare edebilirsin. Yeniden zaferler kazanalım. Son yıllarda prestij kaybettik. Bu takımı yeniden sen ayağa kaldırırsın" ifadelerini kullanacağı ve hocayı böyle ikna edeceği öğrenildi. Galatasaray teknik direktörlüğünü çok isteyen Fatih Terim'in ise tekrar yuvaya dönmek istediği ifade edildi. Galatasaray taraftarı da İmparatonr'un dönmesini bekliyor.



TAKIM ELBİSEYLE BODRUM'A!
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Bodrum uçağında görüntülendi. Başkan, tatil için Bodrum'a gittiğini söyledi. Ancak, Özbek'in takım elbiseyle görüntülenmesi, "Dursun Özbek, Fatih Terim ile görüşmek için Bodrum'a gitti" şeklinde yorumlandı.

GÜNDEM YARATTI!
Sosyal medyadaki taraftarlar bu fotoğrafa gün boyu yorum yaptı.