Ben Arfa’da 2. raunt

Sezon başında Ben Arfa ile ilgilenen Galatasaray yine devreye girdi. Fas asıllı Fransız futbolcu için Fenerbahçe ve Galatasaray kozlarını paylaşacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2017 Güncelleme 31 Temmuz 2017, 01:19
Ben Arfa’da 2. raunt

İÇİNDEKİLER

PSG'den ayrılacağı bildirilen Fas asıllı Fransız futbolcu Hatem Ben Arfa için işler kızışacak gibi görünüyor. Ben Arfa'yı kadrosuna katmak için Paris'e yeni bir çıkarma yapan Fenerbahçe yönetimine ezeli rakibi Galatasaray bir kez daha rakip oldu. Sezon başında Ben Arfa'ya talip olan Galatasaray'ın, sportif direktör Cenk Ergün'ün açıklamalarıyla yıldız oyuncuyu transfer etmek istediği anlaşıldı. Cenk Ergün, Ben Arfa için girişimlerinin olduğunu açıklamıştı.

G.SARAY'DAN 5 MİLYON
Bu açıklamaların ardından Fenerbahçe'nin kulübünden 7 milyon Euro alacağını tahsil etmeye çalışan Ben Arfa'yı tranfser etmesi beklendiği kadar kolay olmayacak. Fenerbahçe'nin daha önceden talip olduğu Belhanda'yı kadrosuna katan ve Feghouli ile anlaşan Galatasaray'ın Sarı-Lacivertli kulübe bir 'gol' daha atıp atmayacağı merak konusu. Genel Sekreter Mahmut Uslu Ben Arfa'nın kulübüyle olan alacak meselesini halletmeye çalıştığını açıklamıştı. Galatasaray yönetiminin ise yıldız futbolcuya senelik 5 milyon Euro önerdiği öğrenildi. İki ekibin kapışması oyuncunun ücretinde artışa sebep olacak gibi.