Adım adım Kartal’a

Beşiktaş, Hollandalı kanat oyuncusu Jeremain Lens ile her konuda anlaştı. Siyah-Beyazlı yönetim Sunderland kulübüyle bonservis pazarlıklarına hız verdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2017 Güncelleme 31 Temmuz 2017, 01:18
Adım adım Kartal’a

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Jeremain Lens transferinde büyük bir adım attı... Siyah-Beyazlı yönetim geçen sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Hollandalı kanat oyuncusu ile prensip anlaşmasına vardı. 29 yaşındaki oyuncuyu ikna eden Beşiktaş yönetimi, Lens'in bonservisini elinde bulunduran Sunderland ile pazarlıklara hız verdi. Geçtiğimiz günlerde İngiliz ekibine 4 milyon Euro teklif eden Siyah-Beyazlı kulübün bu önerisi kabul görmemişti. Gökhan Töre'nin sakatlanmasın sonrası kanat oyuncusu arayışına hız veren Beşiktaşlı idareciler, Lens için bu kez Sunderland'a 5 milyon Euro önermeyi planlıyor. Kara Kartal, her konuda anlaştığı Hollandalı yıldızın kulübünü de ikna ederse Lens, önümüzdeki sezon Siyah-Beyazlı formayı terletecek.

GEÇEN SEZON 17 ASİST, 5 GOLLE OYNADI
Geçen sezonu Fenerbahçe'de kiralık geçiren Lens, Sarı-Lacivertli forma ile 36 maçta 17 asist, 5 gollük bir katkı ortaya koymuştu. Sergilediği başarılı performansla Fenerbahçeli taraftarların sevgili olan Hollandalı futbolcunun transferi için bir süre önce Sarı-Lacivertli yönetim de harekete geçmiş ancak Lens'in kulübü Sunderland ile bonservis konusunda anlaşamayınca görüşmeler olumsuz sonuçlanmıştı.


ŞENOL GÜNEŞ LENS 'İ ISRARLA İSTİYOR
Beşiktaş' Teknik Direktörü Şenol Güneş, Jeremain Lens'in alınmısını ısrarla istiyor. Güneş, Hollandalı yıldızın asistleriyle skora katkı sağlayacağını düşünüyor.