Yeni hedef Negredo

Fenerbahçe yönetimi, bir süredir Beşiktaş’la görüşen Alvaro Negredo için harekete geçme kararı aldı... Sarı-Lacivertliler kısa süre içinde hem İspanyol yıldız hem de Valencia kulübü ile görüşmelere başlayacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2017 Güncelleme 30 Temmuz 2017, 01:49
Yeni hedef Negredo

İÇİNDEKİLER

Sımon Kjaer'in Sevilla'ya satışından 10 milyon Euro gelir elde edecek olan Fenerbahçe forvet transferinde yeni bir hedef belirledi... Sarı-Lacivertliler bir süredir Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Alvaro Negredo için harekete geçme kararı aldı. Yönetim, teknik direktör Aykut Kocaman'ın da onay vermesinin ardından düğmeye bastı. Fenerbahçe önümüzdeki günlerde hem Valencia kulübü hem de Negredo'nun menajeriyle temasa geçecek. 32 yaşındaki İspanyol forveti kiralamak isteyen Valencia ile ilgili bir sorun yaşanması beklenmiyor. Fakat Negredo'nun Fenerbahçe'yi bir hayli terletmesi bekleniyor. Beşiktaş hem yıllık ücret talebi hem de ailevi sorunları nedeniyle yıldız futbolcu ile şu ana kadar anlaşma sağlayamadı.

​LEEDS VE SWANSEA DA ONU İSTİYOR!
Fakat Fenerbahçe transferde Beşiktaş'a göre daha şanslı gözüküyor... Kjaer'in gidişinin ardından yaklaşık 5 milyon Euro'luk maaş yükünden kurtulacak olan Sarı- Lacivertliler'in Negredo için 4 milyon Euro'yu gözden çıkaracağı belirtiliyor. Alınan bilgilere göre Beşiktaş da İspanyol yıldızın transferi için girişimlere hız vermeyi düşünüyor. Bu da ezeli rakipler arasında büyük bir transfer savaşı yaşanacağını gösteriyor. Öte yandan İngiliz basını, Leeds United ve Swansea City'nin de tecrübeli forveti kadrosuna katmak için harekete geçtiğini öne sürdü.