Sosa’da sona doğru

Trabzonspor Başkanı, Sosa için Milan’la yeni bir görüşme yapacak. Yıldız oyuncunun transfer edilmesi için tüm şartlar zorlanacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2017 Güncelleme 30 Temmuz 2017, 00:00
Sosa’da sona doğru

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Sosa'dan vazgeçmiyor... Burak Yılmaz ve Serdar Taşçı'yla büyük ölçüde anlaşan Bordo-Mavili yöneticiler bu kez de Milan'lı Sosa'yı renklerine bağlamak için yeni bir hamle yapacak. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın yeni sezonda kadrosunda görmeyi çok istediği Arjantinli yıldızın işini bizzat Başkan Muharrem Usta bitirecek. Kucka'nın transferi sırasında İtalyan kulübü ile iyi ilişkiler kuran Muharrem Usta'nın gelecek hafta İtalya'ya giderek bu transfer için Milanlı yöneticilerle masaya oturacağı gelen bilgiler arasında. Usta'nın hem Milan'a hem de Jose Sosa'ya bu kez reddedilemeyecek bir teklif sunacağı ortaya çıktı.

SOSA BU KEZ YEŞİL IŞIK YAKTI
Daha önce Türkiye'ye dönmeye sıcak bakmayan Sosa'nın ise fikir değiştirdiği ve Trabzonspor'a yeşil ışık yaktığı öne sürüldü. Bordo-Mavili yönetimin bu oyuncuyu öncelikle bonservisiyle kadroyu katmayı planladığı ancak gelişmelere göre kiralama formülünün de gündemde olduğu belirtildi. Başkan Usta'nın Sosa için tüm şartları zorlaması bekleniyor.