Ronaldo 7 istiyor

32 yaşındaki Portekizli yıldız futbolcu Ronaldo, forma numarası kadar çocuk istediğini açıkladı. Geçen ay ikizleri dünyaya gelen oyuncu, ‘Sihirli rakamım 7. Bu kadar çocuk yapacağım’ dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Temmuz 2017 Güncelleme 29 Temmuz 2017, 01:06
Ronaldo 7 istiyor

İÇİNDEKİLER

Real Madrid'in Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, çocuğa doymadı. Geçen ay adı açıklanmayan taşıyıcı anneden ikizleri dünyaya gelen ünlü futbolcu 7 çocuğunun olmasını istediğini açıkladı. Real Madrid'le henüz kampa katılmayan adı ayrılık dedikodularına karışan Ronaldo, zamanını geçirdiği Çin'de magazin basınına konuştu. En büyük oğlu Cristianinho'nun ikiz kardeşlerini çok sevdiğini söyleyen yıldız futbolcu, onun da daha çok kardeş istediğini vurguladı. Hatta bununla yetinmeyip, çocuk sayısını bile verdi: "Oğlum 7 kardeşi olmasını istiyor, sihirli numaramız bu. Onu çok iyi anlıyorum. Ancak sayıyı 7'ye tamamlamak için acelem yok."

4'ÜNCÜ EKİM'DE
Yeni çocuk konusunda yavaş davranacağını ve anı yaşamak istediğini belirten Ronaldo'nun 4'üncü çocuğu da yolda. 1 yıldır beraber olduğu sevgilisi Georgina Rodriguez'in 6 aylık hamile olduğu Ekim'de doğum yapacağı idda edildi. Çift, geçen ay Korsika Adası'nda tatil yaparken görüntülenmiş, Rodriguez'in karnının büyüklüğü dikkat çekmişti.