En doğru isim Şenol Güneş

Hayri Ülgen: “Eğitimiyle, bilgisiyle Güneş’ten başkası düşünülemez.”, Evren Turhan: “Milli görevi kabul etmeli.”, Gürcan Bilgiç: “Güneş en gözde, en formda çalıştırıcı.”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2017 Güncelleme 28 Temmuz 2017, 02:36
En doğru isim Şenol Güneş

İÇİNDEKİLER

Fatih Terim'in A Milli Takım'dan ayrılmasının ardından tüm gözler yeni hocanın kim olacağına çevrildi. Futbol otoriteleri ve yazarlarımız sanki ağız birliği etmişçesine Şenol Güneş isminde birleşirken tecrübeli hocanın A Milli Takımı yeniden ayağa kaldıracağı konusunda hem fikir oldu.

TFF DÜĞMEYE BASIYOR
Güneş'in tecrübesi, karizması ve de geçmişte Dünya Kupası'ndaki başarısıyla bu görevin altından kalkacağını savunan otoriteler Güneş'in hemen takımın başına geçmesini önerdi. Bu arada TFF Başkanı Demirören'in hem Beşiktaş Başkanı Orman, hem de Teknik Direktör Şenol Güneş'le görüşerek 4 maç için Güneş'in takımın başına getirilme formülünü konuşacakları öne sürüldü.

HAYRİ ÜLGEN:1000 KERE ŞENOL GÜNEŞ
Fatih Terim'in ayrılmasından sonra göreve gelecek tek kişi Şenol Güneş'tir. Türkiye'ye dünya üçüncülüğünü kazandıran, eğitimiyle bilgisiyle çok önemli işlere imza atan Güneş'ten başkası düşünülmemeli.

GÜRCAN BİLGİÇ: ŞENOL HOCA TARTIŞILMAZ
Milli Takım'ın son 2-3 senesine baktığımızda Şenol hocanın Bursa ve Beşiktaş'ta parlattığı isimlerin kadronun iskeletini oluşturduğunu söyleyebiliriz. Şenol hoca şu anda en gözde, en formda teknik adam.

EVREN TURHAN: MİLLİ GÖREVİ KABUL ETMELİ
Şenol Güneş takımın Milli Takım'ın başına geçmeli. Çünkü bu bir milli görev. Dünya Kupası'ndaki başarısı belli. Oyuncuların performansını artırmakta bir numara. Futbolcularıyla diyaloğu da harika.

HAKAN ÜNSAL: TEK TAKIM ÇALIŞTIRMALI
Şenol hocanın kariyeri belli... Milli Takım'ı zirveye taşır. Ancak Milli Takım'dan başka bir takımı çalıştırmamalı. İki takımın teknik direktörlüğü ona verilirse hem Beşiktaş, hem de A Milli Takımımız zarar görür.