Aboubakar ilk tercihimiz değil

Beşiktaş Başkanı, Kamerunlu golcü ile ilgili olarak, “Kesin bir şey yok ama Aboubakar ilk tercihimiz değil”dedi. 60 milyonluk daralma yapacaklarını söyleyen Orman, "Her bölümde giderleri azaltacağız"ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2017 Güncelleme 20 Temmuz 2017, 01:45
Aboubakar ilk tercihimiz değil

İÇİNDEKİLER

Fikret Orman Çin kampında düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Öncelikle transfere değinen Beşiktaş Başkanı, "Futbolda ikili laflar kullanmak doğru şeyler değil. Kurumsal menfaatimize yönelik hamleler yapıyoruz. Aboubakar defteri çok da açık durmuyor. Yarın sabah açılabilir ama kesin birşey yok. Aboubakar'ı tutma niyetindeydik ama şimdi önceliğimiz değil" dedi. Amatör şubelere bütçeleri daraltarak devam edeceklerini vurgulayan Başkan Fikret Orman, "Bu sene yaklaşık 60 milyon TL'lik tasarruf paketimiz var. Bazı giderleri daraltacağız Bu gidişat iyi bir gidişat değil. Kaynaklarımız faize harcanıyor" diye konuştu. Bir dönem daha başkanlık yapabileceğini söyleyen Orman, 'Beşiktaş'ı 5 sene daha bu şekilde sürdürebilirim. Ben o mirası bırakacaksam 2012'de neden aldım? Popülarite üzerinde hareket etmedim. Bu sene de tasarruflarımız var" ifadesini kullandı.

ORMAN, ŞENOL GÜNEŞ'E İNCE BİR MESAJ GÖNDERDİ
ŞENOL Güneş'in Çin seyahatini gereksiz bulmasıyla ilgili sözlerini değerlendiren Orman, "Şenol hocamız Uzak Doğu'da çalıştı. Buraları biliyor. Bizimle beraber çalışıldığı sürece kim olursa olsun Beşiktaş senede 55 maç yapacak. Uzak seyahatlere gidecek. Bu tempoya herkes uymalı. Bizim de ne gecemiz ne gündüzümüz var. Bunları Beşiktaş için yapıyorum. Ücret alanlar da bizim bu kurallarımıza uyacaklar' diye konuştu.

AVRUPA'YA TARAFTAR GÖTÜRMEYECEĞİZ
Fikret Orman, UEFA'nın Lyon maçı için yaptıkları itirazın kabul edilmemesine de tepki gösterdi. Beşiktaş Başkanı, "UEFA haksız bir uygulama ile bizi karşı karşıya bıraktı. Bunu kendileri de kabul ediyor. Saçma sapan kurallar var. Türk kökenli insanlarımız Avrupa vatandaşı. Orada oynanan maçlara bilet aldırmama şansımız yok. Büyük haksızlık yapıldı. Büyük bir ihtimal Avrupa'daki maçlara taraftar götürmeyeceğiz. CAS'a da başvuracağız" dedi.