Isla an meselesi

29 yaşındaki Şili’li yıldız, alacaklarını bırakarak Cagliari’den bonservisini isteyecek ve en geç çarşamba İstanbul’da olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2017 Güncelleme 18 Temmuz 2017, 02:18
Isla an meselesi

İÇİNDEKİLER

Transfer çalışmalarında sağ açık ve forvet üzerine yoğunlaşan Fenerbahçe'den çok sürpriz bir hamle geldi... Sarı- Lacivertliler, Serie A kulüplerinden Cagliari'de forma giyen sağ bek Mauricio Isla ile anlaştı. Şili'li yıldızın menajeriyle temasa geçen Sarı-Lacivertliler 3 yıllık sözleşme üzerinde mutabakata vardı. Alınan ilgilere göre 29 yaşındaki Isla, Fenerbahçe'nin 3.5 milyon Euro garanti ücret teklifini kabul etti. Sarı-Lacivertliler şimdi yıldız futbolcu ile Cagliari arasındaki görüşmelerin sonuçlanmasını bekliyor.
TAŞLAR YERİNDEN OYNAYACAK
Mauricio Isla alacaklarına karşılık İtalyan kulübünden bonservisini isteyecek. Çizme basını, Cagliari'nin Isla'nın maaşını ödemekte çok zorlandığını ve kısa sürede yolların ayrılacağını duyurdu. EN geç çarşamba gününe kadar görüşmelerin sonuçlanması ve Isla'nın İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Fenerbahçe'nin sağ bek hamlesi sonrası Nabil Dirar'ın gerçek bölgesi olan sağ açığa kayması bekleniyor. Bu gelişme Fenerbahçe'nin Emre Mor veya Jeremain Lens'ten en az birinin transferinden vazgeçtiği şeklinde yorumlandı. Isla gerektiği taktirde orta alanda ve sol kanatta da görev yapabiliyor.