Şampiyonluğu istiyoruz

Bordo-Mavili takımın yıldız futbolcuları Pereira ile Mas, “Önümüzdeki sezonda şampiyonluğa oynayan bir Trabzonspor olacak” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Temmuz 2017 Güncelleme 15 Temmuz 2017, 00:00
Şampiyonluğu istiyoruz

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un Portekizli sağ beki Joao Pereira ile Arjantinli sağ beki Emanuel Mas, Macaristan kampında açıklamalarda bulundu. Hazırlıkların çok iyi geçtiğini belirten her iki futbolcu da önümüzdeki sezonki hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Trabzonspor'un yerinin her zaman zirve olduğunu ifade eden Pereira, "Buraya geldiğimde çok şaşırdım. Bu kadar kalite bir lig beklemiyordum. Statlar çok yeni ve futbola inanılmaz ilgi var. Çok iyi oyuncular burada oynuyor. Lig bir sprint değil, uzun maraton olacak. Herkes kendi hedefleri doğrultusunda hareket edecek. Uzun bir maraton ve en üst seviyeye gelebilmek için her şeyi vereceğiz" diye konuştu.

HIGUAIN BANA TRABZONSPOR'U SORDU
Fırtına'nın Arjantinli sol beki Emanuel Mas ise 50. yılda taraftarları mutlu etmek istediklerini belirterek, "Lige şampiyonluğa oynayarak veya hedefimiz olarak orayı göstererek başlamalıyız." dedi. Arjantin Milli Takımı'nın da formasını giyen Mas, "Messi bana Trabzonspor ile ilgili bir şey sormadı. O pek konuşmaz. Ama Higuain ile Mascherano Trabzonspor ile ilgili bilgi aldı" ifadelerini kullandı.