Güle güle Sneijder

G.Saray’dan ayrılan Sneijder, 3 yıl içinde Türkiye’de başka bir takıma giderse 20 milyon Euro ödeyecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Temmuz 2017 Güncelleme 15 Temmuz 2017, 00:00
Güle güle Sneijder

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Wesley Sneijder dönemi dün resmen sona erdi. 2013 yılının ocak ayında Sarı-Kırmızılı kulübe transfer olan Hollandalı yılıdızın önümüzdeki sezon bitecek olan sözleşmesinin, 1 yıllık alacağı olan 4 milyon 500 bin Euro'dan vazgeçmesiyle feshedildiği KAP'a bildirildi. Takım içindeki düzeni bozduğu gerekçesiyle teknik direktör Igor Tudor tarafından istenmeyen Sneijder için bonservis bedeli talep etmeyen Cimbom, 33 yaşındaki oyuncunun fesih sözleşmesine, "3 yıl içinde Türkiye'de başka bir takıma giderse 20 milyon Euro tazminat öder" maddesi koydurdu. G.Saray yönetimi böylelikle Sneijder'in ezeli rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye gitmesinin de önüne geçmiş oldu.

​WESLEY 4.5 YILDA 8 KUPA KALDIRDI
Sneijder 4.5 yıllık Galatasaray kariyerinde 2 lig, üçer Türkiye Kupası ve Süper Kupa olmak üzere 8 kez kupa sevinci yaşadı. Sarı-Kırmızılı forma altında 174 maça çıkan Hollandalı 10 numara, 45 gol atarken, 44 de asist yaptı. Öte yandan Galatasaray kulübü dün resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile Wesley Sneijder'e takımda forma giydiği süreçte verdiği emekler için teşekkür etti.

SOSYAL MEDYADAN VEDA MESAJI
Galatatasar'dan
ayrılan Wesley Sneijder, sosyal medya hesapları üzerinden yayımladığı mesajlar ile Sarı-Kırmızılı taraftarlara veda etti. Hollandalı yıldız veda mesajında, "''İstanbul'da harika yıllar geçirdim. Bu kulübü, şehri ve taraftarları gerçekten sevdim. Her şey için teşekkürler" ifadelerini kullandı. Sneijder'in Galatasaray'a veda paylaşımının altına taraftarlar binlerce teşekkür mesajı attı.