Fener’in golcüsü İngiltere'den

Sarı-Lacivertliler Arsenal’de kadro dışı kalan Perez’i kiralamak için uğraşıyor. İspanyol star olmazsa listede 3 isim daha Chelsea'den Michy Batshuayi ve Loic Remy de adaylar arasında. M.City'li Bony de F.Bahçe'nin listesinde bulunuyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Temmuz 2017 Güncelleme 13 Temmuz 2017, 02:04
Fener’in golcüsü İngiltere’den

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe gözünü forvet hattına dikti... Sarı-Lacivertli yönetim öncelikle Arsenal'de kadro dışı kalan Lucas Perez'i bitirmek için yoğun girişimlerde bulunuyor. Londra'da tek başına çalışmalarını sürdüren Perez için devreye giren Sarı-Lacivertli yönetim bu oyuncuyu kiralamak için Arsenal'le görüşecek. İdari Menajer Hasan Çetinkaya'nın bu görüşmeleri bizzat yürüteceği öğrenildi. Ancak Fenerbahçe işi şansa bırakmamak için 3 ismi daha gündemine aldı. Bu oyuncuların Chelsea'den Michy Batshuayi ve Loic Remy ile Manchester City'den Bony olduğu öğrenildi. Bu oyunculardan Remy geçen sezonu Crystal Palace'de, Bony de Stoke City'de kiralık olarak geçirdi. Bu futbolcular için Perez'de sorun çıktığı takdirde adım atılacak.



AYKUT KOCAMAN PEREZ'İ ÇOK İSTİYOR
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın özellikle Perez'i çok istediği ve gelişmeleri yakından takip ettiği öne sürüldü. Ancak Perez'in transferinin gerçekleşmemesi durumunda listede yer alan diğer isimlerin de Kocaman tarafından onay aldığı belirlendi. Fenerbahçe Yönetimi'nin forvet transferini fazla uzatmak istemediği ve İngiltere'de yer alan 4 oyuncudan birinin kiralanacağı ortaya çıktı. Ancak bunların içinde Perez ilk sırada yer alıyor.