Alırlarsa hayır demem

Beşiktaş Teknik Direktörü transfer listesindeki Costa, Gignac, Babacar, Lens, Ben Arfa, Burak, Volkan ve Yusuf’a onay verdi. Güneş, “Bu oyuncuları alırlarsa hayır demem”dedi. Lyon'un Marcelo'yu sürekli istemesine tepki gösteren Güneş, "Sanki Lyon bizi karıştırmak istiyor. İstediğimiz rakamı vermiyorlarsa konu biter. Bu işi uzatmaları yanlış" diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Temmuz 2017 Güncelleme 11 Temmuz 2017, 01:46
Alırlarsa hayır demem

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş düzenlediği basın toplantısında başta transfer olmak üzere A'dan Z'ye açıklamalarda bulundu. İşte Güneş'in o sözleri: "Forvette bir oyuncuya ihtiyacımız var. Mutlaka almalıyız. Ayrıca Gökhan Töre'nin sakatlanmasından sonra kanat oyuncusuna ihtiyacımız oluştu. Listedeki isimlerden Burak ve Volkan Şen de yetenekli oyuncular. Karakter itibari ile olumsuzlukların olacağını düşünmüyorum. Ben olumlu bakıyorum. Yusuf Erdoğan'ı 1461'den beri tanıyorum. Yetenekli ve hızlı bir oyuncu. Her 2 kanatta da oynayabiliyor. Yetenekli bir oyuncu. Son kararı yönetim verecek. Biz alabilir miyiz? Onu da bilemiyorum. Benim için teknik açıdan olumsuz bir oyuncu değil."



​ABOUBAKAR KONUSU ARTIK KAPANMALI
"Porto bırakmıyorsa Aboubakar konusu kapanmalı. Uzaması doğru değil. Gignac da iyi bir oyuncu. Gomez zaten gündemimizde yok. Türkiye'ye gelmek de istemiyor. Costa gelirse hayır demem. Adı geçen diğer oyunculardan Lens ve Ben Arfa daha önce konuşuldu. Teknik olarak iyi oyuncular. Şartlara bağlı. Babacar ve Jonathas da gündemde olan bir oyuncu. Biz en uygun olanı seçeceğiz."

MUSTAFA PEKTEMEK'İN GİTMESİNİ İSTEMEM
"PEDRO ve Milosevic şans bulamayacakları için gidebilirler. Bizim o bölgede Marcelo, Tosic, Atınç vardı. Şimdi Pepe geldi. O yüzden gitmelerinden yanayım. Mustafa Pektemek'in gitmesini istemem. Zaten forvette sıkıntım var. Neyin ne olacağını bilemiyorum. Cenk olmazsa santrfor oyuncumuz da yok. O yüzden gitmesine karşıyım. Gökhan Töre'nin sakatlığı şanssızlık oldu. Çok iyi çalışıyordu."

​MARCELO&OĞUZHAN'IN SATILMASI YANLIŞ
"Lyon bizden Marcelo'yu istiyor. Biz de bir rakam söylüyoruz. Vermiyorlarsa konu kapanır gider. Oyuncu ya gider ya kalır. Uzatılması doğru değil. Lyon bizi karıştırmak için mi bunları yapıyor? Marcelo ve Oğuzhan'ın satılmasını doğru bulmuyorum. Ama bu konu bizi aşar. Talisca yanlış yaptı. Geç geleceği için idman eksikliği olacaktır. Zor bir durum ama bunu o yarattı. Tabii ki cezası olacak."

CANER'İ SOL AÇIK OYNATIRSAM UÇAR
"Caner'i sol açık olarak oynatırsam uçar. Ama bize uçacak değil, oynayacak oyuncu lazım. Caner Erkin bir sene bizden ayrı kaldı. Zamana ihtiyacı var. Olumsuz değilim. Caner'i görmedik göreceğiz. Bizim alternatif oyuncularımız olmak zorunda. Formda olan oynatılır. Adriano ve Caner Erkin sol bekte oynatmayı düşündüğümüz oyuncular. Bizim şu anda olmazsa olmazımız forvet ve kanat oyuncusu."