Kameni bugün İstanbul’a geliyor

Daha önce Valbuena, Mehmet Ekici ve Nabil Dirar’a imza attıran Fenerbahçe bir transferi daha mutlu sonla bitirdi. Kameni bugün saat 18.30’da İstanbul’da olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Temmuz 2017 Güncelleme 04 Temmuz 2017, 00:41
Kameni bugün İstanbul’a geliyor

İÇİNDEKİLER

Kaptan Volkan Demirel ile rekabete girecek kalitede bir kaleci arayan Fenerbahçe, Carlos Kameni'nin transferini bitirdi. Daha önce Valbuena, Mehmet Ekici ve Nabil Dirar gibi yıldızlara imza attıran Kanarya, 33 yaşındaki kaleci Kameni ile her konuda anlaşıldığını resmi internet sitesinden açıkladı.

18.30'DA İSTANBUL'A İNİYOR
Sarı-Lacivertlilerin son transferi Kameni bugün saat 18.30'da İstanbul'da olacak. Kamerunlu file bekçisini bu sezonki transferler Valbuena ve Dirar gibi havalimanında çok sayıda Fenerbahçe taraftarının karşılaması bekleniyor.

BONSERVİS ÖDENMEYECEK
Fenerbahçe, Malaga'dan transfer ettiği Kameni için İspanyol ekibine bonservis bedeli ödemeyecek. Deneyemli kalecinin alacaklarına karşılık bonservisini aldığı öğrenildi. Bugün İstanbul'a gelecek olan Kameni'nin yarın sağlık kontrolünden geçmesi ve ardından imza atması bekleniyor. Kamerunlu sonrasında ise Sarı-Lacivertli takımın Topuk Yaylası kampına katılacak.