Llorente için 3 milyon euro

Aboubakar’ın ayrılma ihtimali üzerine ilk hedef olan LIorente için Swansea’ye 3 milyon Euro bonservis bedeli önerildi. İngiliz kulübü bu teklifi değerlendirmeye alırken görüşmeler tam sürat devam ediyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Haziran 2017 Güncelleme 22 Haziran 2017, 00:59
Llorente için 3 milyon euro

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Aboubakar'ın ayrılma ihtimalini devreye soktu. Siyah-Beyazlı yönetim Kamerunlu futbolcuda bir olumsuzluk yaşaması durumunda B Planı'nı devreye sokacak. Bu planda Swansea'nin as golcüsü Fernando Llorente ilk sırada yer alıyor. 32 yaşındaki İspanyol futbolcu geçen sezon Sevilla'dan geldiği Swansea'de bu sezon 35 resmi karşılaşmada fileleri 15 kez havalandırmayı başardı. Beşiktaşlı yöneticilerden Umut Güner'in tecrübeli oyuncu için İngiliz kulübüne 3 milyon Euro teklif ettiği ortaya çıktı. Gelecek sezon Swansea ile sözleşmesi sona erecek olan Llorente'nin de Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı ve gelişmeleri çok yakından takip ettiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

ABOUBAKAR'IN DURUMU BEKLENECEK
LLORENTE' nin transferinde Beşiktaş için olumlu bir gelişme yaşandı. Swansea, Chelsea'nin genç golcüsü Tammy Abraham'ı 1 sezonluğuna kiraladı. 19 yaşındaki oyuncunun kiralanması Llorente'nin gözden çıkarıldığı şeklinde yorumlandı. Beşiktaş Yönetimi'nin Aboubakar'ın durumunu son ana kadar bekleyeceği ve Kamerunlu oyuncuda bir sorun çıkması durumunda İspanyol oyuncuyu bitireceği öne sürüldü.