Para g'ergin'ligi

Dursun Özbek, “G.Saray’da herkes parasını almıştır” dedi. Ergin Ataman da, “Umarım 1 yıllık borçlarını ve maaşımı öderler”diye cevap verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Haziran 2017 Güncelleme 20 Haziran 2017, 00:41
Para g’ergin’ligi

İÇİNDEKİLER

GALATASARAY Başkanı Dursun Özbek ile Sarı-Kırmızılı takımın eski koçu Ergin Ataman arasında müthiş bir söz düellosu yaşandı... Sarı-Kırmızılı kulübün Başkanı Dursun Özbek, "Ergin Ataman'ın Galatasaray'da ücretsiz çalışırım ifadesi yanlış bir ifade. Herkes bugüne kadar ücretini almıştır, bundan sonra da alır" diye konuştu. Ergin Ataman bu sözlere sosyal medya hesabından cevap verdi. Ataman, "Doğru ve yanlışların takdirini Galatasaray taraftarı, kongresi ve spor kamuoyu verir. Umarım 1 yıldır olan borçlarını ve son 3 aylık maaşımı öderler" dedi.

5 DEFA AYRILMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ
Dursun Özbek, Leipzig'e transfer olan Bruma ile ilgili ise şu ifadeleri kullandı: "Bruma'yı kimse takımının dışında görmek istemez. Ama eğer oyuncunun Türkiye'de oynama niyeti yoksa, bu sefer siz, mali yapıyı düşünmek zorundasınız. 5 defa ayrılmak istediğini söyledi Galatasaray için iyi bir miktar karşılığında Bruma'yı gönderdik"

SABRİ'YE UĞURLAMA YAPACAĞIZ
Sözleşmesi uzatılmayan Sabri'ye uğurlama yapacaklarını belirten Özbek, "Sabri'ye elbette ki gereken uğurlama yapılacaktır. Kimse Sabri Sarıoğlu konusu üzerinden spekülasyon yapmasın. Bu kadronun yenilenmesi, gençleştirilmesi söz konusu olmaz mı? Biz bunu yapıyoruz şu anda. Sabri de G.Saraylı olarak buna saygı göstermeli" dedi.

TARAFTARLAR PAYLAŞIM REKORU KIRDI
G.Saray'ın eski koçu Ergin Ataman'ın, Dursun Özbek'e sosyal medyadan verdiği cevap Sarı- Kırmızılı taraftarlar tarafından çok tartışıldı... Sosyal medyadaki Galatasaray taraftarları Ergin Ataman'ın cevabıyla kısa süre içinde paylaşım rekorları kırdı.