Uçaklar inmeye başlıyor

Taraftarlara transfer müjdesi veren Başkan Dursun Özbek, “İnşallah önümüzdeki hafta G.Saray uçakları İstanbul’a inmeye başlayacak” ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Haziran 2017 Güncelleme 19 Haziran 2017, 00:58
Uçaklar inmeye başlıyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek transfer çalışmaları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Taraftarlara müjde veren Özbek, "İnşallah önümüzdeki hafta Galatasaray uçakları İstanbul'a inmeye başlayacak" diye konuştu. ek sikleri biliy oruz Çok yoğun bir çalışma içinde olduklarını ifade eden Başkan Özbek, "Bu seneyi erken açıyoruz. 13 Temmuz'da maç oynayacağız. Kamp önümüzdeki hafta başlayacak. Dolayısıyla bize elimizi çabuk tutmak için her şeyi yapıyoruz. İnşallah çok kısa sürede de sevindirici haberlere taraftarlarımıza vereceğiz. Takımın eksiklerinin ne olduğunu biliyoruz" dedi.

IGOR TUDOR'A GÜVENİYORUZ
BAŞKAN Dursun Özbek, "Galatasaray'ın 2017-2018 dönemindeki hocası Sayın Igor Tudor. Bunda da herhangi bir değişiklik, fikir değişikliği böyle bir şey söz konusu değil. Kendisine son derece güveniyoruz" açıklamasını yaptı.

KOMBİNE ALIN!
Taraftarlara mesaj yollayan Başkan Özbek, "Galatasaray'da küsmek darılmak olmaz. Herkes gelsin kombinesi, locasını alsın. Ve stada maça Galatasaray'a destek vermek için stada gelsinler. Hiçbir Galatasaraylı'nın Galatasaray'a küsme lüksü yok" dedi.