Cimbom için şov haftası

Galatasaray yönetimi bu hafta içinde Gomis ve Belhanda’yı İstanbul’a getirecek. Maicon ve Clichy imzaya yakın. Imbula ve Tete de her an bitebilir...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Haziran 2017 Güncelleme 19 Haziran 2017, 01:07
Cimbom için şov haftası

İÇİNDEKİLER

Büyük bir hayal kırıklığı yaratan sezonun ardından müthiş bir transfer operasyonuna başlayan Galatasaray artık son düzlüğe girdi... Yaklaşık 20 gündür çok yoğun bir şekilde listede yer alan yıldız isimlerle pazarlıklarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar bu hafta bombaları patlatacak. Her konuda anlaşma sağlanan Bafetimbi Gomis ve Younes Belhanda bu hafta içinde kesin olarak İstanbul'a gelecek. En geç çarşamba gününe kadar iki yıldızla ilgili KAP bildirimi yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Dün kendisine gönderilen sözleşmeyi faks aracılığıyla imzalayan Gomis resmen 3 yıllığına Galatasaraylı oldu. Belhanda'da da hiçbir pürüz olmadığı ve Faslı yıldızın da bugün imzayı atacağı belirtiliyor.

CLICHY VE MAICON İMZAYA KALDI
Manchester City'den ayrılan Gael Clichy ile prensipte el sıkışan yönetim, Fransız sol bekle ayrıntıları görüşüyor. Aynı şekilde Maicon ve Sao Paulo ile de anlaşmalar tamam. Ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından transfer resmiyet kazanacak. Galatasaray ayrıca Imbula ve Kenny Tete ile de pazarlık masasında. Bu iki yıldız konusunda da çok önemli mesafe katedilmiş durumda.