Güneş’te kriz yok

Şenol Güneş’le aralarında sorun olmadığını dile getiren Çebi, “Marcelo’nun fiyatı 10 milyon Euro. Vida’yı almak istiyoruz” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Haziran 2017 Güncelleme 13 Haziran 2017, 00:24
Güneş’te kriz yok

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanvekili Ahmet Nur Çebi, A Spor'da Turgay Demir'e verdiği özel röportajda tüm sorulara içtenlikle yanıt verdi. İşte Çebi'nin gündem yaratan açıklamaları:

QUARESMA SATILABİLİR!
"İddia edildiği gibi Şenol hocamızla aramızda sözleşme veya başka bir kriz yok. Marcelo için çok şeyler konuşuluyor. Onun için kulübümüze teklif geldiği doğru. Bizim yönetim olarak düşüncemiz belli, ederini bulan her futbolcuyu satmaktan yanayız. Bence ederi 10 milyon Euro. Marcelo kalırsa 1, giderse 2 stoper alacağız. Bu Vida mıdır? Evet olabilir, çaba harcıyoruz, hocamız da istiyor. Elbette görüştüğümüz başka isimler de var. Başkanımıza bu transferi her sorduklarında 'Bizde Vida yok, Tornavida var' diyor. Belki de Başkanımız mesaj vermek istiyor! Quaresma'nın ederini herkes merak ediyor ama bunu söylememiz için bize teklif gelmesi lazım. Quaresma çok iyi bir sezon geçirdi, taraftarımız onu seçiyor. Çok başarılı ve çok özel bir oyuncu. Gitmesini asla istemeyiz ama ederini bulursa gitmesi normal. Böyle bir durum olursa, ben de yönetimde oyumu bu yönde kullanırım"



ABOUBAKAR KALACAK!
Ahmet Nur Çebi, taraftarların en çok merak ettiği isimlerden biri olan Vincent Aboubakar hakkında da konuştu. Çebi, "Aboubakar'ın kalmasını istiyoruz. Bunun için de tekliflerimizi yaptık. Porto ve Lorient arasında da bazı pürüzler var. Oyuncu Beşiktaş'ta kalmak istiyor. Aboubakar'ın kalacağına dair bir hisse sahibim" diye konuştu.