Arda’ya yüklenmelerinin asıl sebebi siyasi

Rıdvan Dilmen, “Arda Turan’a bu kadar yüklenilmesinin sebeplerinden biri referandum sürecinde ‘Evet’ oyu verdiğini açıklaması” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Haziran 2017 Güncelleme 08 Haziran 2017, 00:00
Arda’ya yüklenmelerinin asıl sebebi siyasi

İÇİNDEKİLER

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen Arda Turan'ın gazeteci Bilal Meşe ile kavga etmesinin ardından tecrübeli futbolcu üzerinde oluşan kamuoyu baskısının sebebinin siyasi olduğunu söyledi. Dilmen, "Arda'nın miladi 24 Ocak'tır. Hep birlikte referandum için 'Evet' dedik diye Arda'yı bir cebe koydular, beni bitirdiler. Sebeplerden birinin de siyasi olduğunu düşünüyorum. Bu durumun da nedenlerinden birinin ben olduğumu düşünüyorum" dedi.

BARIŞTAN ZARAR GELMEZ
Arda Turan olayı için barış çağrısı yapan Dilmen, "Barıştan zarar gelmez. Bu ülkenin bin tane sorunu var. Barışacaklar. Barış zamanı." diye konuştu. Rıdvan Dilmen, Arda'nın milli takımı bırakma kararı ile ilgili olarak "Arda o basın toplantısında basın mensupları çıkınca bence. milli takım kariyerini noktalama kararı aldı. Yoksa bırakmayacaktı." diye konuştu.

TFF BAŞKANLIĞI'NA ADAY DEĞİLİM
Rıdvan Dilmen, TFF Başkanlığı'na aday olacağı söylentileri üzerine, "Şerefim ve namusum üzerine yemin ederim ki federasyon başkanı adayı olmayacağım. Böyle bir düşüncem yok." açıklamasını yaptı.