Gelin görüşelim

F.Bahçe, Hollandalı yıldızın bonservisini almak için Sunderlandli yetkililerle görüşecek. Sarı-lacivertli yönetim istenen rakamı aşağıya çekmek için uğraşacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mayıs 2017 Güncelleme 11 Mayıs 2017, 01:27
Gelin görüşelim

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe gelecek sezonun transfer çalışmalarına hız verdi. Sezon bitmeden transferi şekillendirmek isteyen sarı-lacivertli yönetimin gündeminde Jeremain Lens var. İngiliz ekibi Sunderland, Hollandalı yıldızın bonservisini almak isteyen Fenerbahçe Yönetimi'ni Ada'ya davet etti. Sarılacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım'ı görevlendirdiği bildirildi. Ali Yıldırım'ın hafta sonunda İngiltere'ye giderek Sunderland yetkilileriyle masaya oturacağı öğrenildi. Yıldırım'ın Sunderland'in ekonomik durumunu koz olarak kullanacağı biliniyor. Çünkü İngiltere Premier Ligi'ne veda eden Sunderland, gelecek sezon futbolcu ödemelerinde de bir hayli zorluk çekecek. Gelirleri düşecek olan Sunderland onu elden çıkarmak zorunda.

YILDIRIM 4 MİLYON EURO'YA KADAR ÇEKECEK
İngiliz kulübü Jeremain Lens için 5.5 milyon Euro bonservis ücreti talep ediyor. Ancak Fenerbahçe, UEFA finansal fair-play kurallarını da gözeterek Lens için bu rakamı vermek istemiyor. Taraftarın göszbebeği olan Lens için bu rakam 4 milyon Euro'ya kadar çekilecek. Pazarlıklar istenilen düzeyde gelişirse Fenerbahçe, Lens'in bonservisini alacak. İngiliz ekibi 5.5 milyon Euro'da diretirse ise Fenerbahçe masadan kalakacak ama görüşmeleri sonlandırmayacak.