Doğrusu bu!

Yunan ekibi Olympiakos, final-four için Konstantinapolis yazılı ve Ayasofya’nın minarelerinin çıkartıldığı bir tişört bastırdı. Fenerium anında yeni bir tişörtle cevap verdi. Tişörtte “İstanbul. 1453’ten beri” yazısı yer aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mayıs 2017 Güncelleme 05 Mayıs 2017, 01:46
Doğrusu bu!

İÇİNDEKİLER

THY Avrupa Ligi play-off turunda temsilcimiz Anadolu Efes'i 3-2 ile geçerek adını final four'a yazdıran Yunan ekibi Olympiakos, İstanbul'da 19-21 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Euroleague final four organizasyonu için provokatif içerikli bir tişört çıkardı. 'Konstantinopolis' yazsının yer aldığı tişörtte görsel olarak kullanılan Ayasofya'nın minare eklenmediği görüldü. Euroleague finalfour'daki temsilcimiz Fenerbahçe'nin lisanslı ürünlerinin satış ve pazarlamasını yapan Fenerium ise, Olympiakos'a jet hızıyla çıkardığı tişörtle cevap verdi. Fenerium resmi hesabından "Doğrusu bu" notuyla paylaşılan tasarımda "İstanbul.... 1453'ten beri.." mesajı yazıldı. Fenerium'un bu cevabı büyük beğeni topladı.

OLYMPIAKOS'TAN İDDİALI AÇIKLAMALA
R
Olympıakos cephesinden de final four ile ilgili olarak idialı açıklamalar gelmeye başladı. Son 9 yılda 6. kez final four'a kaldıklarını ve bunun başaran başka bir takımın olmadığını belirten Olympiakos'lu yetkililer, "Başarımız CSKA'nınkinden büyük. Çünkü biz mütevazi bütçelerle başarıyı yakalıyoruz. Bu sene de 4. kez Euroleage şampiyonluğu kupasını müzemize götüreceğiz. Ama önce CSKA Moskova'yı yarı finalde geçmemiz gerekiyor" açıklamasını yaptılar.



TAHRiK ETTiLER!
Olympıakos bastırdığı tişörtte İstanbul için Yunanca Konstantinapolis ismini kullandığı gibi Ayasofya Camii'nin minarelerini de görmezden geldi. Ama Fenerim'un buna cevabı çabuk oldu. Bastırdığı tişörtte Yunan ekibine okkalı bir cevap verdi.