Saray'da 'Balo' vakti

Futbol Direktörü Cenk Ergün, Nice forması giyen 26 yaşındaki yıldız Mario Balotelli için hafta içinde Fransa’nın yolunu tutacak. Ergün, Fransa'da Balotelli'nin menajeri ile bir araya gelip anlaşma zemini arayacak. İtalyan yıldıza bonservis ödenmeyecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Nisan 2017 Güncelleme 30 Nisan 2017, 00:22
Saray’da ’Balo’ vakti

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Yönetimi önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına hız verdi. Teknik Direktör Igor Tudor'un hazırlamış olduğu listeye göre hareket eden sarı-kırmızılı yönetimin öncelikli hedefi Mario Balotelli... Daha önce de G.Saray'ın gündemine gelen 26 yaşındaki golcünün sözleşmesi 30 Haziran'da son buluyor. FFP nedeniyle transferde ince eleyip sık dokuyan Galatasaray Yönetimi, bu transferde bonservis bedeli ödemeyeceği için işi bir an önce bitirmek istiyor. Futbol Direktörü Cenk Ergün, hafta içinde Fransa'ya uçacak.

GALATASARAY TARAFTARI DA ÇOK İSTİYOR
Fransa'da Balotelli'nin menajeriyle bir araya gelecek Ergün'un başkan Dursun Özbek ile birlikte hazırladığı şartları sunması bekleniyor. Türkiye'de oynamaya sıcak bakan İtalyan yıldızın transfer teklifini kabul etmesi bekleniyor. Taraftar da bu transferi çok istiyor.

25 MAÇTA 15 GOL VE 1 ASİST
Nice takımında adeta yeniden doğan İtalyan yıldız bu sezon 25 maçta 15 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. İtalyan yıldız, Fransa Ligi'nde 20 maçta 13 gole ulaştı. 1.89 metre boyundaki Balotelli, İngiliz ve İspanyol kulüplerinin de kıskacında.