Aslan’ın kader ikilisi!

Hırvat hoca, 11’de oynatacağı iki yıldızla yakından ilgileniyor. Sürekli özel toplantılar düzenliyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Nisan 2017 Güncelleme 21 Nisan 2017, 02:22
Aslan’ın kader ikilisi!

İÇİNDEKİLER

Pazar günü Fenerbahçe karşısında çok önemli bir derbi sınavı verecek olan Galatasaray'da tüm gözler Wesley Sneijder ve Lukas Podolski'ye çevrilmiş durumda... Teknik direktör Igor Tudor, 4-0 kaybedilen Başakşehir maçında yedek bıraktığı iki yıldıza adeta sarılmış durumda. Hırvat hoca, kendi geleceği açısından da büyük önem taşıyan maçta Sneijder ve Podolski'nin hem tecrübelerinden hem de yeteneklerinden maksimum seviyede faydalanmak istiyor. Bu nedenle iki yıldızla idmanlarda çok yakından ilgilenen Tudor ayrıca özel toplantılar düzenleyerek motivasyonu üst düzeye çıkarmayı hedefliyor. Sneijder ve Podolski de derbi öncesi çok hırslı gözüküyor.

POLDİ SON DERBİSİNDE GOL ATMAK İSTİYOR
1.5 Yılı aşkın süredir Galatasaray formasını giyen ve sezon sonunda Sarı-Kırmızılı takıma veda edecek olan Lukas Podolski için Fenerbahe maçı ayrı bir önem taşıyor. Alman yıldız, Galatasaray formasıyla çıkacağı son derbide mutlaka ağları havalandırmak istiyor. Tudor'un gelişinin ardından hakkında "Yeni sezonda yok" yorumları yapılan Sneijder de futboluyla eleştirilere yanıt vermeyi hedefliyor.

ARENA'DA FENER'E ÜÇ GOLÜ VAR
Wesley Sneijder, Galatasaray formasıyla Arena'da Fenerbahçe ağlarını 3 kez sarstı. Özellikle Prandelli döneminde oynanan maçta attığı goller hala hafızalarda.