Söyleyecek sözümüz var

70 dakika çok iyi oynadıklarını fakat bireysel hatalarla iki gl oyediklerini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, “Bizim İstanbul’da söyleyecek bir sözümüz daha var” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Nisan 2017 Güncelleme 14 Nisan 2017, 01:18
Söyleyecek sözümüz var

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Lyon karşısında alınan 2-1'lik yenilgi nedeniyle çok üzgündü... İlk yarıda oyunu tamamen domine ettiklerini söyleyen tecrübeli hoca, "Golü bulduk, ikinciyi de bulabilirdik. Lyon'a hiç fırsat vermedik. Taktik anlayışımız mükemmele yakındı. Soyunma odasında Lyon'un çok adamla hücum edeceğini, hızlı çıkarak rakibi az adamla yakalayabileceğimizi oyuncularıma söyledim. Fakat 70. dakikadan sonra fizik olarak düştük. Yine de böyle goller yemememiydik. Tamamen bireysel hatalar yüzünden yenilgi yaşadık. Yine de umutluyuz. Sahamızda, taraftarımızın önünde söyleyecek bir sözümüz daha olacak" ifadesini kullandı.

SKORU TEK FUTBOLCUYA YIKMAK OLMAZ
Kaleci Fabri'nin skoru 2-1'e getiren büyük hatası ile ilgili de konuşan Şenol Güneş, "Skoru bir futbolcu üzerine yıkmak doğru olmaz. Evet bir hata yaptı ama bundan ders çıkaracaktır. Çok iyi bir maç çıkarıyordu. Yapmaması gereken bir hata yaptı. Artık bunu geride bırakıp rövanşa konsantre olmalıyız" diye konuştu. Öte yandan Şenol Güneş dün takımını adeta satranç ustası gibi yönetti. Adriano'yu önce sol önde sonra bekte kullanan başarılı teknik adam, Mitrovic'i de ön liberoya çekip rakibi şaşırttı. Fakat bireysel hatalar adeta her şeyi berbat etti.

RÖVANŞTA FARKLI OLACAK
Orta alanda yine müthiş bir mücadele sergileyen Atiba Hutchinson, Lyon karşısındaki yenilgiyi değerlendirdi. Kanadalı yıldız, "İlk yarıda çok iyiydik. Ama ikinci devre Lyon'un baskısına karşılık veremedik. Sonuçta çok sıkı bir rakibe karşı oynadık. Rövanş maçında işler daha farklı olacaktır" açıklamasını yaptı.