Güneş’in silahı Aboubakar

Cenk Tosun uzun süredir Süper Lig’de gol orucunda olduğu için Şenol Güneş, Trabzon deplasmanında Vincent Aboubakar ile gol arayacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Nisan 2017 Güncelleme 08 Nisan 2017, 00:00
Güneş’in silahı Aboubakar

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor maçında Vincent Aboubakar'ı tek forvet olarak sahaya sürecek. Cenk Tosun'un ligdeki performasından memnun olmayan tecrübeli teknik adamın Kamerunlu yıldız ile gol arayacağı öğrenildi. Siyah-beyazlı takımda bu sezon kritik gollere imza atan Aboubakar, Güneş ile yaptığı son toplantıda Trabzonspor maçında sorumluluk almak istediğini söyledi. Yıldız golcü bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde 3 maçta 3 gol atarken Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 2 maçta 1 gol kaydetti. Aboubakar, Süper Lig'de ise 19 maçta 6 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Tecrübeli oyuncu bu sezon gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi konumunda.

ABOUBAKAR'IN BİR ARTISI DA BOĞUŞMASI!
Güneş'in Trabzon maçına Aboubakar ile başlamak istemesinin bir başka önemli nedeni ise fiziği. Aboubakar'ı Durica ve Uğur Demirok'un arasına atacak Güneş, yıldız oyuncunun güçlü fiziğinden yararlanmak istiyor. Aboubakar, stoperlerle boğuşmayı seven bir oyuncu. Cenk'in mücadele gücü zayıf olduğu için Güneş böyle bir karar aldı. Aboubakar, Olymipakos eşleşmesinde 2 gol atmıştı.