Ben Arfa adım adım Fener'e

PSG 4 futbolcuyu satış listesine koydu. Bunların arasında Ben Arfa da var. Fransız basını bu gelişme sonrası yıldız futbolcunun F.Bahçe’ye yakın olduğunu iddia etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Nisan 2017 Güncelleme 07 Nisan 2017, 02:28
Ben Arfa adım adım Fener’e

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin yaklaşık 2 yıldır gündeminde olan ancak bir türlü Sarı- Lacivertli formayı giydirmeyi başaramadığı Hakem Ben Arfa'da önemli bir gelişme yaşandı. PSG yönetimi 4 futbolcuyu satış listesine koydu. Fransız kulübü yetkilileri, yeni 10 numara transferiyle fazla forma şansı bulamayan Hatem Ben Arfa'yı da bu 4 kişilik listenin içine dahil etti. PSG'nin bonservis ücreti ödemeden kadrosuna kattığı ve 1 yıllık sözleşmesi bulunan Ben Arfa'ya 4-5 milyon Euro gibi bir bedel biçmesi bekleniyor. Bu rakam pazarlıklarla da aşağıya çekilebilir. Bu durum Fenerbahçe yönetimini harekete geçirirken daha önce PSG'den ayrılmak istemeyen Ben Arfa'nın da Fener'in teklifine daha sıcak batığı belirtiliyor.

10 NUMARALI BÖLGEYE HAYAT VERECEK!
Fenerbahçe bu transfer için oyuncu satıp kaynak oluşturduğu taktirde Hatem Ben Arfa'nın transeri pek de zor olmayacak gibi görünüyor. 30 yaşında ve 1.78 boyundaki futbolcu Avrupa'nın en iyi 10 numaralarından biri olarak gösterilmesine karşın PSG'ye uyum sağlamakta zorlandı. Gol ve asist özelliklerinin yanında yüksek bir top tekniğine de sahip olan Fas asıllı Fransız futbolcu Fenerbahçe'ye ciddi katkı yapacak bir kapasiteye sahip.

ONUR KOÇHAN