Fener şen şakrak

Ligde Beşiktaş’ın 11 puan gerisinde kalan Fener, kupada ilk maçta 3-0 yendiği Kayseri’ye dün de aynı tarifeyi uyguladı. . . Kanarya’nın gollerini Aatif, Josef de Souza ve Volkan Şen kaydetti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Nisan 2017 Güncelleme 06 Nisan 2017, 00:14
Fener şen şakrak

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde ilk maçta 3-0'la geçtiği Kayseri'yi evinde de 3-0 yenerek adını yarı finale yazdırdı. 10. dakikada Kayserispor'da F.Bahçe savunmasının arkasına doğru atılan topta kaleci Volkan ceza sahası çizgisine kadar çıkıp, Umut'tan önce topu uzaklaştırdı. 27'de Sow'un rakip savunmanın arkasına Aatif'a gönderdiği topu yıldız oyuncu göğsüyle indirmeye çalıştı kalesini terk eden Ahamada topa sahip oldu. 31'de Josef'in ceza sahası içinde verdiği muhteşem pası alan Aatif, kalecinin solundan plase bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 35'te Lens'in sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda iyi yükselerek topa vuran Josef farkı 2'ye çıkardı.

SOW YERDE BİLE RÖVAŞATA DENEDİ
57'DE Şener'in sağ kanattan içeri yaptığı ortada kaleci Ahamada topu elinden kaçırdı. Pozisyonda yere düşen Sow yerde rövaşata denedi fakat savunma gole engel oldu. 75'te Deniz Türüç'ün pasında Güray mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı. 83'te Şener'in uzun pasında topla buluşan Volkan Şen mükemmel vuruşuyla kaleci Ali Ahamada'yı avladı: 3-0.

TAKIMI TEBRİK EDİYORUM
Kayseri karşısında 1 gol kaydeden Souza takımı tebrik ettiğini söyledi. Yıldız oyuncu, "Buraya gelip bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Artık Başakşehir maçına bakacağız. İyi bir mücadelenin bizi beklediğini düşünüyorum. Derbi maçlarındaki görüntümüzü sergilersek finale çıkarız" dedi.

ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ KUPA!
F.Bahçe'nin yıldız futbolcularından Aatif, Kayserispor maçından sonra önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli oyuncu, "İyi olduğum sürece oynayacağımı biliyorum. Bizim öncelikli hedefimiz bu kupayı kazanmak. Bunun için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ligde gerilerde kaldık ama bunu kupayla telafi edeceğiz. Taraftarımızın yüzünü güldüreceğiz" dedi.

VOLKAN 346 GÜN SONRA GOL ATTI
F.Bahçe'de Kayseri maçının ikinci yarısında şans bulan Volkan Şen, tam 346 gün sonra golle tanıştı. Çok güzel bir gole imza atan tecrübeli oyuncunun sevinci de görülmeye değerdi. Sosyal medyadaki Fenerbahçe taraftarları da Volkan Şen'in uzun bir süreden sonra gol atmasını atıfta bulundu. Yıldız futbolcu Kayserispor'a karşı 3. golü atarken şutunun hızı 81 kilometreydi. Yaklaşık 1 yıl aradan sonra gol atan Volkan, teknik direktör Dick Advocaat'ın da yüzünü güldürdü.

MACI CİDDİYE ALDIK
F.Bahçe Teknik Direktörü Advocaat, Kayserispor önünde sergilenen mücadeleden çok memnun kaldığını söyledi. Hollandalı hoca, "Maçı ciddiye aldığımız için güçlü bir kadroyla çıktık. Mücadelenin ilk yarısında konsantrasyon anlamında iyiydik. Golleri de atmayı başardık Oyuncularımız maçı kazanmak istediğini gösterdi" dedi.

STOCH ÖNCE KENDİNİ ELEŞTİRSİN
Sadece bu maçı değil her maçı kazanmak istediklerini ifade eden Hollandalı teknik direktör Advocaat, Stoch'la ilgili bir soruya, "Stoch birini eleştirecekse önce kendini eleştirsin. Kadroda değilseniz iyi değilsiniz demektir. Bir şey dediyse de benim umurumda değil. Önce kendine baksın" ifadesini kullandı.

VOLKAN FORMASINA KAVUŞTU
Volkan Demirel, Kayserispor ile oynanan kupa mücadelesinde ilk 11'de sahaya çıktı. Sakatlığını atlatan Volkan, 1,5 ay sonra kadroda yer buldu.

YIRTIK VARDI
Sağ bacak üst arka adalesinde bulunan bir kas grubunda tam yırtık olan Volkan Demirel, 1,5 ay sonra şans buldu.