Lyon bize göre favori

Beşiktaş Teknik Direktörü, Lyon’un çok zor bir ekip olduğunu söyledi. Güneş, “Bize göre favoriler. Ancak bunun bir avantaj olduğunu düşünüyorum” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Nisan 2017 Güncelleme 04 Nisan 2017, 00:00
Lyon bize göre favori

İÇİNDEKİLER

Şenol Güneş, UEFA'nın resmi internet sitesine önemli açıklamalar yaptı. Lyon'la oynayacakları maçla ilgili konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü, "Zor bir takıma karşı oynayacağız. Rakibimiz çok hızlı bir takım ve çabuk atağa kalkıyorlar. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Şu an için maçın favorisi Lyon. Ancak bunun bizim için bir avantaj olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

RASTLANTI DEĞİL
2 sezonluk başarılarının bir rastlantı olmadığını vurgulayan Güneş, "Hiçbir çiçek zamanı gelmeden açmaz. Açması için önce fidan dikmek, sulamak ve bakmak gerekir. Ancak bu şekilde çiçek açabilir. Bugün Beşiktaş için ulaştığımız sonuç bir takım çalışmasının ürünüdür" ifadesini kullandı.

ŞENOL GÜNEŞ REKORA ARTIK ÇOK YAKIN
Beşiktaş şampiyonluğa ulaşırsa Siyah-Beyazlı takım ilk kez bir Türk teknik adam döneminde yıldız takacak. Şenol Güneş ayrıca Beşiktaş'ı üst üste şampiyon yapan ilk Türk teknik adam olarak tarihe geçecek.