Bir veya iki mutlaka kupa gelecek

Beşiktaş Teknik Direktörü basın toplantısında iddialı konuşarak, “Bir veya iki kupa mutlaka gelecek. Başkanımız 2 kupayı da istiyor” dedi. Güneş, Demba Ba ile ilgili olarak da “Lig maçlarında onu belki oynatabiliriz” ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mart 2017 Güncelleme 31 Mart 2017, 01:38
Bir veya iki mutlaka kupa gelecek

İÇİNDEKİLER

Şenol Güneş'ten çarpıcı açıklamalar... Geçen sene olan şampiyonluk üzerine yeni bir şampiyonluk eklemek zorunda olduklarını söyleyen Beşiktaş Teknik Direktörü, "Kupa mutlaka gelecek. Bir ya da iki kupa bu. Başkan iki istiyor genç ya çok hızlı gidiyor. Biz başkanın çizdiği planlar içerisinde çalışmaya devam ederiz" dedi. Transfer gündemine de değinen Şenol Güneş, "Transferde yazılan çizilenler var. Benim adıma kulüp adına... Gündemimde hiçbir oyuncu yok. Emre Mor ile ilgili ise o yetenekli bir oyuncu. Daha öncede Dortmund'a transfer olmadan önce Beşiktaş görüştü. Bakıldı, beğenildi. Başkan dün açıklama yapmış. O da dahil hiçbir transfer gündemimizde yok. Eldeki oyuncularla bu yarışı bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

DEMBA'YI LİGDE BELKİ KULLANABİLİRİZ
Sakatlar hakkında da bilgi veren Güneş, "Caner'in isteği çok fazla. Duygularıyla aklını karıştırıyor bazen. Fiziksel yüklemenin ardından gerginlik var adelesinde. Zamana ihtiyacı var düzelmesi için. Performansına bağlı ne zaman oynayacağı. Demba Ba daha dengeli gidiyor. Bu hafta olur, belki haftaya olur. Kendini hazırlıyor. Demba Ba lig maçlarında kullanılabilecek bir oyuncumuz. UEFA'da kullanılmıyor" açıklamasını yaptı.

LYON MAÇININ AYRI HİKAYESİ OLACAK
Lyon maçı hakkında da konuşan deneyimli çalıştırıcı, "Lyon maçının ayrı hikayesi olacak. Olağanüstü bir taraftar kitlesi gelecek. Biz de olağanüstü bir futbol oynayarak kendimizi göstermek istiyoruz. Onlar da hücum biz de hücum oynadığımıza göre iyi bir maç olacak. Beşiktaş Avrupa'da nasıl oynuyor bunu göstermek için de iyi bir sınav olacak. Turdan çok oynadığımız oyunla Lyon ile biz takım olarak neredeyiz bunu görmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

VİDEO HAKEM UYGULANABİLİR
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş video hakem uygulamasına asla karşı olmadığını söyledi. Şenol Güneş video hakemin zararlı olacağını düşünmediğini ifade ederek, "Sonuçlarını yakında göreceğiz" dedi.

BASIN TOPLANTISININ ARDINDAN PASTA KESİLDİ
Şenol Güneş'in Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısının ardından, 2. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin de katılımıyla pasta kesildi. Şenol Güneş'in kızı Günçe Güneş Tiryaki'ni yaptığı özel pasta kesilerek, medya mensuplarına ikram edildi. Çebi ve Güneş pasta keserken birbiriyle şakalaştı.