Emre Mor savaşı

Fener, Emre Mor’un menajeri ile görüştü... G.Saray ve Beşiktaş ise direkt Dortmund ile temasa geçti... Emre, kulübü ile görüştükten sonra sezon sonu için karar verecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mart 2017 Güncelleme 29 Mart 2017, 01:28
Emre Mor savaşı

İÇİNDEKİLER

Üç Büyükler Emre Mor için kapışıyor. Dortmund'un gelecek sezon genç oyuncuyu kiralık vereceğini açıklamasının ardından Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray birbirine girdi. Emre için ilk harekete geçen kulüp Sarı-Lacivertliler olurken, Fenerbahçe Yönetimi Emre'nin menajeri ile temasa geçti. Sarı- Lacivertliler'in ilk görüşmesi olumlu geçerken, Beşiktaş ve Galatasaray Yönetimi'nin Emre Mor'un kulübüyle temas kurmaları dikkat çekti. İki kulüp de Dortmund'a Emre'yi kiralamak istediklerini söylediler. Emre'yi 1 veya 2 yıllık kiralamak isteyen iki kulübün önümüzdeki günlerde Emre ile de bir araya geleceği ifade edildi.

SON KARARI B.DORTMUND VERECEK
Fenerbahçe ise direkt oyuncu ile temasa geçip Emre'nin Sarı-Lacivertli takımda oynamaya sıcak bakıp bakmadığını öğrendi. Emre'nin menajerinin Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpten teklif almalarının gurur verici olduğunu belirterek, "Ancak son kararı Dortmund ile görüşüp vereceğiz" dediği öğrenildi. Dortmund Emre'yi kendini geliştirebilecek ve ilk 11'de oynayabileceği bir kulübe vermeyi planlıyor.

"EMRE MOR'U KiRALAYABiLiRiZ"
Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Ahmet Ürkmezgil önemli açıklamalar yaptı. Ürkmezgil "Emre Mor'u kiralama durumumuz olabilir, ben sıcak bakıyorum ve biz bu yöntemden çok ciddi verim aldık. Aboubakar'la ilgili yönetim olarak bir çalışmamız yok ama bu konuyla başkan ilgileniyor. Gökhan Keskin ve Metin Albayrak Brezilya'dan raporlarla dönecektir ve iyi transferler yapacağız " dedi.