Galatasaray’a siyaset soktular

Spor yazarları genel kuruldaki skandala büyük tepki gösterdi... Evren Turhan, “Hepsi planlıydı. Kulübe siyaset soktular” ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mart 2017 Güncelleme 27 Mart 2017, 11:24
Galatasaray’a siyaset soktular

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin önde gelen spor yazarları, Galatasaray Genel Kurulu'nun önceki gün imzasını attığı skandala tepkisini dile getirdi... Ortak görüş ise atılan adımın skandal ve siyasi olduğu yönünde. TAKVİM yazarı Evren Turhan, üyelerin Galatasaray Kulübü'ne siyaset soktuğunu fakat yönetimin bu ayıbı temizlediğini söyledi. İşte o görüşler:

EVREN TURHAN: REFERANDUM ÖNCESİ SİYASİ HAMLE
Kongre Özbek Yönetimi'nin ibrası için toplandı. Fakat bazıları Galatasaray üzerinden futbola siyaseti bilerek sokmaya çalıştılar. Bunların hepsi organize. Referandum öncesi yapılan siyasi bir hareket.

İLKER YAĞCIOĞLU: KABUL EDİLEBİLİR BİR DURUM DEĞİL​
Devlet Galatasaray için birçok şey yaptı ama hiçbir şey yapmasa bile 15 Temmuz'un getirdiği sürecin gösterdiklerine göre o eller 'ihraç' için kaldırılmalıydı. Bunun kabul edilir bir durumu kesinlikle yok.

GÜRCAN BİLGİÇ​: ORTAK BİR DÜŞMANIMIZ VAR
BU karar milli dayanışmanın da dibine dinamit koymakla aynı. Türkiye Cumhuriyeti'nin ortak bir düşmanı var. Ve buna hizmet edenler belli. Genel kurul üyeleri, Türkiye gerçeklerine ters bir karar aldı.

GİRAY BULAK: KARŞILIĞI KESİNLİKLE BU OLMAMALI
Size devlet, hükümet bu kadar destek verip yardım ediyor bunun karşılığı bu mu olmalı? Ülke bir felaketten dönmüş, felakete sürükleyenler belli ve o insanlar koruma altında. Neyse ki yanlıştan dönüldü.

HAYRİ ÜLGEN: YANLIŞ YAPAN CEZASINI ÇEKSİN
Türkiye'ye
, Türk Devletine yanlış yapan gereken cezayı bulmalı. G.Saray dün geç de olsa bu yanlıştan döndü. Yoksa Galatasaray zan altında kalacaktı. Genel Kurul çok büyük bir skandala imza attı.