Galatasaray'dan tarihi skandal

G.Saray Genel Kurulu’nda FETÖ ilişkilerinden dolayı disipline sevk edilen Hakan Şükür ve Arif Erdem’in ihracı oy çokluğuyla reddedildi. İsmail Demiriz, H.Avni Mutlu, Zekeriya Öz , Şahabettin Harput ve Hazım Sesli ise ihraç edildi. Arif ve Hakan kararına çığ gibi tepki yağdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mart 2017 Güncelleme 26 Mart 2017, 00:52
Galatasaray’dan tarihi skandal

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Genel Kurulu tarihi bir skandala imza attı. Galatasaray Genel Kurulu'nda FETÖ/PDY ilişkilerinden dolayı kulüpten ihraç edilmek üzere dolayı disiplin kuruluna sevk edilen isimlerden Hakan Şükür ile Arif Erdem'in ihracı oy çokluğu ile reddedildi. Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen Galatasaray Genel Kurul toplantısında, disiplin kurulu sevklerinin sonuçları belli oldu. FETÖ/PDY ilişkilerinden dolayı eski futbolculardan; Hakan Şükür, Arif Erdem ve İsmail Demiriz, eski valilerden; Hüseyin Avni Mutlu ile Şahabettin Harput, eski savcı Zekeriya Öz ve iş adamı Hazım Sesli ihraç edilmek üzere disiplin kuruluna sevk edilmişti. İki ismin kulüp üyeliğinin devam etmesi büyük tepki çekti.

SOSYAL MEDYADAN ÜYELERE SERT TEPKİ
Kurulda yapılan oylamalarda Zekeriya Öz (oy çokluğu), Şahabettin Harput (oy çokluğu), Hüseyin Avni Mutlu (oy çokluğu) ve İsmail Demiriz (oy çokluğu) ve Hazım Sesli (oy çokluğu) kulüpten ihraç edildi. Sıra Türkiye'den kaçan Hakan Şükür ve Arif Erdem'e geldiğinde ise genel kurul üyeleri skandal bir karara imza attı. Hakan Şükür (oy çokluğu) ile Arif Erdem'in (oy çokluğu) ihracı ise reddedildi. Sosyal medyada da G.Saray Kongre Üyeleri'ne büyük tepki vardı.