Demba Ba’dan umut yok

Beşiktaş’ın Astra ile yaptığı maçta oynatılması planlanan Ba sakatlanınca forma giyemedi. Senegalli yıldız için beslenen umutlar tükeniyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mart 2017 Güncelleme 26 Mart 2017, 00:00
Demba Ba’dan umut yok

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta Demba Ba krizi... Senegalli futbolcu belinde yaşanan sakatlık sebebiyle Astra Giurgiu ile oynanacak hazırlık maçında kadroya alınmadı. Çin ekibi Shanghai Shenhua'da yaşadığı kaval ve baldır kemiği kırıklığı sakatlığını atlatan ve devre arasında da kiralık olarak Beşiktaş'a transfer olan Demba Ba'nın dün formasına kavuşması bekleniyordu. Ancak tecrübeli golcünün hafta içerisinde yaşadığı sakatlık dün maç oynamasına engel oldu. Demba Ba'nın belinde ağrılar hissettiği ve Teknik Direktör Şenol Güneş'in tedbir amaçlı sahaya sürmediği öğrenildi. Bu durum ligde kalan 9 maç öncesi Demba Ba'dan beklenen ümitlerin boşa çıkmasına neden oldu.

KAFALARDA SORU İŞARETİ YAŞATTI
Senegalli golcünün hafta içerisinde yapılacak olan idmanlarda özel tedavi teknikleriyle antrenan yapması bekleniyor. Ancak Astra maçı öncesi yaşanan bu gelişme keyiflerin kaçmasına neden oldu. Cenk ve Aboubakar'ın cezalı ya da sakat olması durumunda bir seçenek olarak görünen Demba Ba'nın belindeki rahatsızlık herkesi rahatsız etti. Demba Ba'nın G.Birliği maçında da forma giyme ihtimalinin olmadığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

DÜŞ KIRIKLIĞI YAŞATTI
Beşiktaşlı taraftarların adına şarkılar beslediği ve çok şeyler beklediği Demba Ba'nın dünkü maçta oynamaması hayal kırıklığına neden oldu. Senegalli futbolcunun sakatlığının ne düzeyde olduğu bilinmiyor.