Fener'den Krkic sürprizi

Sarı-Lacivertli yönetim transfer için kolları sıvadı. Stoke City’ye geri dönecek İspanyol forvet Krkic için kiralık teklifi yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mart 2017 Güncelleme 22 Mart 2017, 01:51
Fener’den Krkic sürprizi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Yönetimi, Teknik Direktör konusunda Aykut Kocaman'ın Konyaspor'dan ayrılmasını beklerken bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. UEFA kriterleri nedeniyle ekonomik bir bütçe ile hareket eden Sarı-Lacivertliler, Mainz'da kiralık oynayan Bojan Krkic için harekete geçti. Mayıs sonunda Stoke City'ye dönecek olan Krkic'in İngiliz kulübünde kalması zor gözüküyor. Stoke City'nin de İspanyol yıldızı bir başka kulübe kiralamaya sıcak baktığı öğrenildi.

STOKE CİTY SICAK BAKIYOR
Kanatlarda ve forvette oynayabilen 26 yaşındaki İspanyol yıldızın Fenerbahçe'nin teklifine olumlu yaklaştığı belirlendi. Fenerbahçe Yönetimi Krkic'ten aldığı olumlu yanıt sonrası Stoke City ile de temaslara başladı. Stoke City'nin Krkic'i kadrosunda düşünmediği ve bu nedenle Fenerbahçe'den gelen teklifi de ilk sıraya aldığı belirlendi.

İLK 11'DE YER BULAMIYOR
Sırbistan asıllı yıldız futbolcu Barcelona alt yapısından yetişti. Barcelona'dan sonra Roma, Milan, Ajax, Stoke City formaları giyen Krkic en son Mainz'a kiralandı. Sezon sonu Alman kulübü ile sözleşmesi bitecek olan Krkic'in ilk 11'e girmekte zorlandığı ifade edildi. Bu nedenle Almanya'dan ayrılmak isteyen Krkic'in Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığı belirtildi. Stoke City ile anlaşma sağlanırsa Krkic'in önümüzdeki sezon F.Bahçe forması giymesi yüksek ihtimal.