Kocaman buluşma

Yönetimin diretmesiyle takımın başına Kocaman’ın gelmesine razı olduğu iddia edilen Başkan Yıldırım, dün eski hocasıyla bir araya geldi ve sohbet etti. Adeta dargınlığın olmadığını herkes ilan etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mart 2017 Güncelleme 21 Mart 2017, 00:08
Kocaman buluşma

İÇİNDEKİLER

Dün Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Uluslararası Futbol Zirvesi'ndeki bir kare organizasyona damga vurdu. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile yan yana gelen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın önünümüzdeki sezon takımın başına getirmeyi planladığı Aykut Kocaman ile bir süre sohbet etmesi günün önemli gelişmelerinden biri oldu.

KÜSKÜNLÜK İDDİASI DOĞRU DEĞİL
Yönetimin isteğiyle Aykut Kocaman'ın takımın başına getirilmesine razı olduğu ifade edilen Yıldırım'ın Kocaman ile bir dargınlığı olmadığı ve ilişkilerinin iyi düzeyde olduğu görüldü. Bu görüntü 2. Kocaman Dönemi'nin sanki ilk resmi belgesi gibiydi. Yıldırım'ın eski kaptan Emre Belözoğlu ile sıcak bir sohbete girdiği görüldü.

YILDIRIM'DAN EMRE'YE : HAYIRDIR NE OLUYOR!
2. Futbol Zirvesi'nde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek elindeki bir kağıdı Başakşehirspor'un kaptanı Emre Belözoğlu'na verince Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım araya girdi ve espriyle "Hayırdır, ne oluyor Emre" diye takıldı. Yıldırım'ın bu sözü sınrasında çevresinde gülüşmeler başladı.