Sneijder&De Jong kulübeye

Galatasaray’da orta alan kurgusu Trabzon önünde de değişmeyecek. Selçuk, Tolga ve Josue 11’de olacak, Sneijder ve De Jong ise kulübede oturacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mart 2017 Güncelleme 17 Mart 2017, 01:18
Sneijder&De Jong kulübeye

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor maçı öncesinde Galatasaray'ın 11'i netleşiyor... Alınan bilgilere göre Sarı-Kırmızılılar'ın Antalyaspor ve Gençlerbirliği maçlarındaki orta alan kurgusu değişmeyecek. Ön liberoda Selçuk İnan ve Tolga Ciğerci ikilisi, önlerinde ise Josue görev yapacak. Geçen hafta son 20 dakikada oynayan ve idmanlarda çok hazır bir görüntü çizen Wesley Sneijder ise bu hafta da kulübede oturacak.

KURBAN RODRIGUES!
Aynı şekilde sakatlığı geçmesine rağmen Nigel de Jong da yedek kalacak. Eren'in yokluğunda ileri uçta Podolski oynayacak. Bruma'nın dönüşü sonrası Rodrigues kulübede maça başlayacak.

YASİN TEMPOYU ARTIRIYOR
Tudor'un gelişinin ardından özellikle koşu mesafesi performansını artıran Yasin Öztekin idmanlardaki performansıyla alkış topluyor. Yeni sistemde çok önemli bir yeri olan Yasin yarın da 11'de olacak.

ÇOK BÜYÜK ŞANSSIZLIK
Sakatlığı nedeniyle Trabzon'da da forma giyemeyecek olan Eren Derdiyok şanssızlıktan yakındı. Yıldız futbolcu, "Tam iyi bir form yakalamışken böyle bir şey başıma geldi" ifadesini kullandı.