Özhan Canaydın kuyumu kazdı

Galatasaray eski başkanlarından Faruk Süren, rahmetli Özhan Canaydın için “Çapı yoktu! Mahalli kaldı. Kuyumu kazdı, Galatasaray’a da zarar verdi” ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2017 Güncelleme 15 Mart 2017, 01:40
Özhan Canaydın kuyumu kazdı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Kulübü'nün efsane başkanları arasında yer alan Faruk Süren'den olay açıklamalar geldi. 'Sporpanel' isimli internet sitesine konuşan Süren, rahmetli başkan Özhan Canaydın için şok edici ifadeler kullandı. Süren, "Özhan Canaydın'ın çapı yoktu! Mahalli kaldı. Kuyumu kazdı, Galatasaray'a da zarar verdi! AIG bir politikaydı. Genel Kurul kararıyla yaptık bu ortaklığı… 2006'da bitecekti. 9 milyon dolar da para birikti teminat olarak İngiltere'de… Sonra Özhan Canaydın onu bela etti başımıza. Dursun Özbek daha akıllı. Ama o da dar pencereden dünyaya bakıyor. Galatasaray'a başkanlık yapabilmek de öyle sıradan bir iş değil!" ifadesini kullandı. Galatasaray'ın şu anki sportif durumunu da değerlendiren Faruk Süren, "Her hoca eline verilen kadro kadar başarılı olur. Terim elindeki çok iyi bir kadroyla başarılı oldu. Dursun Özbek yönetimi de ekibini iyi kurarsa Galatasaray için şampiyonluklar kolaydır" dedi.

KAŞIĞI BALTA GİBİ TUTANLAR VAR!
"2000'den sonra Galatasaray çok değişti. Papermoon'da bile kaşığı sapından balta gibi tutup karşıdan dikine ağzına sokanlar var. Tarifim anlaşılmıştır umarım. Kol omuzdan bükülerek yüze dik duran kaşık, direkt ağıza giriyor."

BENDEN SONRA EN İYİSİ POLAT
"Benden sonraki başkanların içinde en iyisi Adnan Polat. Ancak o da biraz fazla inatçı. Galatasaray'ın bu hale düşmesi de affedilir gibi değildir. Polat'a yapılan hatadır. Bana da yapılan hata idi. Benim de hatalarım oldu."