Hüsran... Gözyaşı ve isyan

F.Bahçe, Skrtel’in büyük hatasıyla henüz 7. dakikada yenik duruma düştü. 41'de Skrtel ile eşitliği yakaladık. Ancak turu getirecek golleri bulamadık...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Şubat 2017 Güncelleme 23 Şubat 2017, 00:00
Hüsran... Gözyaşı ve isyan

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Krasnodar ile 1-1 berabere kalarak elendi. 6. dakikada Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Lens korneri paslaşarak kullandıktan sonra ceza sahasında topla buluşan Sow'un şutunu kaleci çıkardı. Sonrasında ceza sahasında oluşan karambol sonrası topu tekrar alan Sow bir kez daha şansını denedi. Onun vuruşu üstten dışarıya gitti. 7. dakikada Skrtel'in yaptığı pas hatasını iyi değerlendiren Smolov, Krasnodar'ı 1-0 öne geçirdi.

MOUSSA SOW ZORU BAŞARDI!
35'te Şener'in ortasında kaleci Kritsyuk topu yumrukladı ancak top kısa düştü. Ceza sahasında topu alan Alper yanındaki Sow'a pasını verdi. Sow'un boş kaleye yaptığı vuruşta top üstten dışarıya gitti. 41'de Lens'in sol kanattan kullandığı serbest vuruşta Souza'nın kafa vuruşunda kaleciden seken top direkten döndü. Dönen topu Skrtel ağlara gönderdi. 50'de Ramirez, ceza sahası içinde Şener'den sıyrıldıktan sonra şutunu çekti. Top direği yaladı... 60'ta İsmail'in ceza sahası dışından sert şutunu kaleci Kritsyuk kornere çeldi. 81. dakikada Volkan'ın sol kanattan ortasında top Kaleshin'in yüzüne çarptı. Sonrasında iki takım futbolcuları arasında gerginlik yaşandı.

SOW TARAFTARI ÇILDIRTTI
Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, özellikle ilk yarıda kaçırdığı gollerle taraftarı çıldırttı. Karşılaşmanın 35. dakikasında kaçırdığı golden sonra taraftarlar sosyal medyadan, "Bu gol nasıl kaçar Sow!" şeklinde tepki gösterdi. Senegalli yıldız maçtan sonra çok üzgündü.

KRASNODAR KULÜBÜ 2008'DE KURULDU
Fenerbahçe'yi UEFA Avrupa Ligi'nin dışında bırakan Krasnodar, 2008 yılında kurulan bir takım. Hızla başarı basamaklarını tırmanan kulüp, 2010-2011 sezonunda Rusya 1. Ligi'nde boy göstermeye başladı.

KURULUŞ YILDÖNÜMLERİYDİ
Fenerbahçe'nin yarısı kadar bir bütçeye sahip olan Rus kulübü, dün kuruluş yıldönümünde temsilcimizi eleyerek çok büyük bir başarıya daha imza atmış oldu.