Meydan okuyorum!

Trabzonspor’un kendisi için bir nimet olduğunu söyleyen Hugo Rodallega, “Yeni meydan okumalar için tüm gücümle mücadele edeceğim” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Şubat 2017 Güncelleme 05 Şubat 2017, 00:00
Meydan okuyorum!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un ara transfer döneminde Akhisar Belediyespor'dan kadrosuna kattığı Hugo Rodallega adeta hırs küpü. Antrenmanlardaki çalışma temposu ve yaptığı gol vuruşlarıyla dikkat çeken Kolombiyalı oyuncu, Süper Lig'in 20. haftasında 11 Şubat Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan Osmanlıspor maçını iple çekiyor. Trabzonspor'da futbol oynamanın kendisi için bir nimet olduğunu belirten Hugo Rodallega, camianın ve taraftarların kendisinden çok şey beklediğinin farkında olduğunu vurguladı. Akhisar Belediyespor'a her zaman minnettar olacağını belirten golcü oyuncu sözlerine şöyle devam etti:

TRABZONSPOR'A NEŞE GETİRECEĞİZ
Trabzonspor'da oynamak benim için büyük bir nimet. Trabzonspor ailesine katıldığım için çok mutluyum. Önemli bir fırsat yakaladım. Yeni takım arkadaşlarımla yeni meydan okumalar için tüm güçümle mücadele edeceğim. Hocamızla ve takım arkadaşlarımla birlikte Trabzonspor'a neşe getirceğimize inanıyorum.