Önce kirala sonra satın al

Lens, Partizani maçı sonrasında “Benim elimde olan bir şey yok ama Sunderland küme düşerse benim için bazı şeyler kolay olur” demişti. Bu sözlerin ardından Fenerbahçe yönetimi, Lens'i 1 yıl daha kiralamak için harekete geçti. Satın alma opsiyonunu da sözleşmeye ilave edilecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ocak 2017 Güncelleme 13 Ocak 2017, 00:00
Önce kirala sonra satın al

İÇİNDEKİLER

Gösterdiği performansla Fenerbahçeli taraftarların kalbinde taht kuran Hollandalı kanat oyuncusu Jeremain Lens'in açıklamaları tüm Fenerliler için umut oldu. Partizani ile oynanan hazırlık maçının ardından Lens, "Geleceğime şu anda tek başıma karar veremem. Her şey benim elimde değil. Ama sadece Sunderland küme düşerse benim için bazı şeylerin kolay olabileceğini söyleyebilirim" açıklamasını yapmışti. Lens'in bonservisini almak için zaten çok istekli olan Fenerbahçe yönetimi yakın bir zaman içinde Sunderland ile masaya oturacak. Fenerbahçe yönetimi UEFA ile yapılan mali anlaşma gereği öncelikle Lens'i 1 yıl daha kiralamak isteyecek. Sözleşmeye satın alma opsiyonu da ilave edilecek.

SATIN ALMA OPSİYONU 5-6 MİLYON EURO OLACAK
Bu şekilde 5-6 milyon Euro'luk bir satın alma opsuyonuyma Sunderland kulübünün razı olacağı bir sözleşme düzenlenecek. Lens'in Fenerbahçe'de oynamak istemesi ve bunda ısrarlı olması da Sarı-Lacivertli yöneticilerin en büyük kozu olacak. Sunderland, 20 takımlı Premier Lig'de 15 puanla 18. sırada bulunuyor. Küme düşme adayları arasında gösterilen Sunderland mali bir kriz içinde.