Şampiyonluk için geldim

Beşiktaş’ın yeni transferi İstanbul’a iner inmez yöneticiler traafından karşılandı. Hollandalı futbolcu kendisine çok güvendiğini ifade ederek, “Buraya şampiyonluk yaaşmak için geldim”diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Aralık 2016 Güncelleme 25 Aralık 2016, 00:00
Şampiyonluk için geldim

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı Ryan Babel, İstanbul'a geldi. Deportivo'ya veda ettikten sonra sabah saatlerinde İstanbul'a gelen Hollandalı futbolcu, Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner tarafından karşılandı. Beşiktaş Yönetimi Babel'e 2.5 yıllık sözleşme karşılığında 4.2 milyon Euro ödeyecek.

KATKI SAĞLAYACAĞIM
İstanbul yolculuğundan önce iddialı açıklamalarda bulunan Babel dün de bu sözlerini tekrarladı. Beşiktaş'a şampiyonluk için geldiğini söyleyen Hollandalı futbolcu, "Geçtiğimiz sezon Beşiktaş haklı bir şampiyonluk elde etti. Bu sezon da mutlu son için en iddialı takımların başında geliyor. Benim amacım bu takımda aynı başarıyı tekrarlamak. Takıma en iyi şekilde katkı sağlamak istiyorum. Çok büyük bir camiaya geldiğimi biliyorum" ifadesini kullandı.

NUMARASI 49 OLACAK
Ryan Babel'in Beşiktaş'ta giyeceği forma numarasının 49 olacağı bildirildi. Hollandalı futbolcu tatilden sonra 2. yarı hazırlıkları için kampa katılacak.