Babel artık imzaya kaldı

Beşiktaş Kasımpaşa’nın eski oyuncusu ile 2.5 yıllığına anlaşma sağladı. Babel’e 1 milyon Euro imza parası ödeneceği öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Aralık 2016 Güncelleme 20 Aralık 2016, 02:36
Babel artık imzaya kaldı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor... Siyah-Beyazlı yönetim devre arasında yapacağı transferler arasında ilk bombayı patlattı. Teknik Direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlı yönetim kanatlarda yaşanan problemi gidermek için Kasımpaşa'nın eski yıldızı Ryan Babel'le İspanya'da bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmeye Hollandalı futbolcunun menajeri de katıldı. Deportivo ile olan sözleşmesi 31 Aralık itibarıyla bitecek olan Babel bonservis bedeli olmadığı için 1 milyon Euro imza parası istedi. Beşiktaş Yönetimi Hollandalı yıldızın bu teklifini kabul etti.

STOPER VE FORVET ARAYIŞI SÜRÜYOR
Beşiktaş Yönetimi'nin devre arasında Babel'e imza attırarak ilk bombasını patlatmaya hazırlandığı öğrenildi. Bu arada Siyah-Beyazlı yönetimin stoper ve forvet için de arayışlarını tam gaz sürdürdüğü ortaya çıktı. Beşiktaş Yönetimi'nin en az 3 oyuncuyu transfer edeceği ortaya çıkarken bu oyuncularla pazarlıkları sürdürdüğü öne sürüldü.