Sıradakiler Fernandao&Stoch

Yapılan testlerin sonuçlarında Fernandao’nun kondisyonu yerlerde süründü. Stoch ve İsmail’in de sezon başına göre düşük değerlere sahip olduğu görüldü. Testlerde Aatıf zirve yaparken Moussa Sow da gelişme gösterenlerden biri oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Aralık 2016 Güncelleme 19 Aralık 2016, 00:00
Sıradakiler Fernandao&Stoch

İÇİNDEKİLER

Vıtor Pereira'nın kovulmasına neden olan fizik testler daha çok can yakacak. Van der Wiel ile Emmanuel Emenike'nin kadro dışı bırakılmasıyla başlayan depremin devam edeceğinin göstergesi gibi! Aylardır kilo vermekte zorlanan Fernandao testlerde dip yaptı. Ozan Tufan'ın fiziki testleri sezon başına göre neredeyse aynı değerde çıktı. Salih Uçan sezon başına göre değerleri gerileme gösterirken. Stoch ve İsmail Köybaşı sezon başına göre çok düşük değerlere sahip oldu. Testlerde Aatıf zirve yaparken, Moussa Sow'un da sezon başına göre en yüksek düzeyi yakaladığı dikkat çekti. Yapılan testin sonuçlarına göre devre arasında çalışma programının hazırlanması bekleniyor ancak Fernandao ve Stoch'un da kadro dışı kalması ya da başka takıma göndenilmesi söz konusu olabilir.

ADOVACAT KİMSEYE ACIMAYACAK!
Takımın fizik kondisyonuna fazlasıyla önem veren ve bu konuda son derece adaletli davranın Dick Advocaat'ın özverili olmayan futbolcuları ya kadro dışı bırakacağı ya da forma vermeyeceği ifade ediliyor. Yönetimin tam desteğini alan Hollandalı teknik adamın da devre arasında ağır bir çalışma programı hazırlaması bazı futbolcular için de ekstra çalışmalar yaptırması söz konusu olacak. Yani Sarı-Lacivertli futbolcuları zor ve yıpratıcı bir dönem bekliyor.