Emanete sahip çıkacağız!

TFF üyeleri, Bakanlar Akif Çağatay Kılıç ve Fatma Betül Sayan Kaya’yı ziyaret etti Kaya,”Devlet olarak her zaman şehitlerimizin emanetine sahip çıkacağız” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Aralık 2016 Güncelleme 16 Aralık 2016, 00:00
Emanete sahip çıkacağız!

İÇİNDEKİLER

TFF'den çifte ziyaret... TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve beraberindeki üyeler Ankara'da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ziyaret etti. Ziyarette Bakan Kaya, hain saldırısı sonucu 44 vatandaşın şehit düştüğünü, yaralıların olduğunu ifade eder ek, "Bu hain terör saldırısı milletimizin birlik ve beraberliğine yapılmış haince bir saldırıdır"dedi.

MÜCADELEMİZ SÜRECEK
Kaya, "Terörü lanetliyor ve Şehitler Tepesi'nin boş olmadığını tüm dünyaya gösteriyoruz. Terörle mücadelemiz de devam edecektir. TFF'ye şehit yakınlarımıza sahip çıktıkları için tekrar teşekkür ediyorum. Biz de devlet olarak her zaman şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkacağız. Çocukları, eşleri, anne, babaları bizlere emanet" diye konuştu.

BU ÜLKEYİ KİMSE BÖLEMEZ
Yıldırım Demirören yapılan hain saldırıya değinerek, "Bizler futbol ailesi olarak omuz omuza terör örgütüne Türkiye'ye yapılacak her türlü hain saldırıya karşı birlik, beraberlik içinde olduğumuzu gösteriyoruz. Bunun son olmasını diliyorum, bu ülke bölünmeyecek, bu ülkeyi bölemeyecekler" ifadesini kullandı.




BAKAN KILIÇ TFF HEYETİNİ KABUL ETTİ
TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri Ankara'da Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ziyaret etti. Ziyaret Bakan Kılıç'ın makamında gerçekleşti.

YARDIMCI DA VARDI
Ziyarette Servet Yardımcı, Ali Dürüst, İbrahim Usta, Mustafa Çağlar ve Ahmet Gökçek ile TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş da hazır bulundu.