İstikamet Babel

Devre arasında 2 ya da 3 futbolcu almak isteyen Beşiktaş, Deportivo’da oynayan Babel’i listenin en başına aldı. 30 yaşındaki oyuncu bonservis bedeli ödenmeden transfer edilecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Aralık 2016 Güncelleme 14 Aralık 2016, 00:00

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta sürpriz gelişme... Devre arasında kadrosunu 2 ya da 3 futbolcuyla güçlendirmek isteyen Kartal, listesine tanıdık bir ismi aldı. Siyah-Beyazlı yönetim daha önce Kasımpaşa'da forma giyen ve ardından İspanya'nın Deportivo takımına transfer olan Hollandalı futbolcu Babel'i transfer listesinin en başına aldı. Beşiktaş Yönetimi'nin ve izleme komitesi üyelerinin son maçlarını tribünden takip ettiği Ryan Babel için teknik heyetten de olumlu rapor geldi. Futbol komitesinin çalışmaları sonrası Şenol Güneş de Hollandalı futbolcunun alınması yönünde görüş bildirdi. Bu gelişme üzerine temasları yoğunlaştırılan Siyah-Beyazlı yönetim 30 yaşındaki futbolcunun menajeriyle görüşmelere başladı.

LA LİGA'DA 10 KARŞILAŞMADA 3 GOL ATTI
Kariyerine Deportivo'da devam eden Babel'in sözleşmesi 31 Aralık'ta sona erecek. Tecrübeli oyuncuya 2.5 yıllık sözleşme önerecek olan Siyah-Beyazlılar anlaşmanın sağlanması halinde bonservis bedeli ödemeden transferi tamamlayacak. Babel La Liga'da oynadığı 10 karşılaşmada 3 gol ve 1 asistlik performans gösterdi. Hollandalı star hücum hattının her 2 kanadında görev yapabiliyor.

DAHA ÖNCE DE GÜNDEME GELMİŞTİ
Ryan Babel Kasımpaşa'da oynadığı dönemde yine Beşiktaş'ın gündemine gelmişti. Ancak o dönemde yapılan bütün girişimlerden bir sonuç elde edilememişti.