Hepimizi Allah korudu

Kiev’de saldırıya uğrayan taraftarlardan biri olan Metin Tandoğan, “Hepimizi Allah korudu. Belki yaralandık ama en azından ölmedik” ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Aralık 2016 Güncelleme 08 Aralık 2016, 01:23
Hepimizi Allah korudu

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Kiev maçında alınan sonuçtan çok yaşananlar gündeme oturdu. Beşiktaşlı taraftarlara Kiev'de yapılan saldırı sonrasında onlarca kişi yaralandı.. Yaralananlardan bazıları maçı izlemeden ilk tedevilerinin ardından Ukrayna hava yollarına ait uçakla Türkiye'ye döndü. Saldırıda yaralanan Metin Tandoğan isimli bir taraftar yaşanan vahşeti dile getirdi. Tandoğan, "Maskeli ve üniformalı kişiler meydanda bize saldırdı. Allah hepimizi korudu ki ağır da olsa yaralandık. Ama en azından ölmedik. Bizden sonra diğer gruplara da saldırılar oldu. Hastanelerde çok sayıda yaralı arkadaşlarımız var. Ben uçak bulduğum için hemen dönüyorum. Hepimizi Allah korudu" ifadesini kullandı.

SPORTMENLİK RUHUNA HİÇ YAKIŞMIYOR
YARALI taraftarlardan bir başka işadamı ise, "Çok perişan durumdalar, uçak boşken yaralılar nedeniyle doldu. Beşiktaşlılar'a saldıranlar maskeli kişiler. Bazılarının suratı tanınmayacak derecede dağılmış. Sportmenlik ruhuna yakışmayan olaylar yaşandı. Öyle ki taraftarları tekerlekli sandalyelerle uçağa getiriyorlar. Taraftarlar sanki savaştan çıkmış gibiydi. Bu yapılanları çağ dışı olarak görüyorum" dedi.

BÖYLE VAHŞET GÖRÜLMEDİ
Ukrayna'ya Beşiktaş'ı desteklemek için giden taraftarlar burada saldırıya uğradı. Saldırılar sırasında güvenlik kuvvetlerinin yeterli önlem almaması nedeniyle çok sayıda Beşiktaşlı yaralandı